perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Vaikka lankahamsterit kuukausi on vasta alkanut niin silti jo mietin: mitäs tehdä sen jälkeen ja nämä farkkupöksyt ovat aika mainiot! Lankakin olisi tiedossa, ei tosin indigovärjättyä kuin ohjeessa mutta samantapaista muistaakseni Sandnesin Mandarin Fiestaa. Kait se sitä oli? Niin ihanan pehmoista. Tosin oma naperoni taitaa olla pidempi kuin noissa ohjeissa on, mutta siitähän selviää lahjetta pidentämällä.

Itse kisatyö on edistynyt eka lahkeen resoriin. Jos tänä iltana saisin tsempattua kummatkin lahkeet valmiiksi. Lauantai onkin ihanan ihmeellinen päivä kun saan olla ihan yksin kotona, siippa on työreissulla ja poitsu menee riekkumaan mummolaan! Taidan kaivaa videokaapista ikiaikaisen suosikkielokuvani Kuolleiden runoilijoiden seura ja antaa puikkojen viedä. Katsotaan sitten viikonlopun jälkeen mitä on saatu aikaiseksi ja punnitus kanssa, kuten kunnon laihiksella ainakin.


Ja laitetaan vähän kuvaakin, kun pelkkä teksti on jotenkin niin tylsää. Kuvassa loppuvuodesta pojalle valmistunut paita. Malli oli Debbie Blissin kirjasta Cotton knits tai jotain. Siinä se oli ruskeana joka oli ihan ok sekin mutta meille värejä rakastaville malli muuttui turkoosiksi. Lankana on Novitan Alabamaa, oli tarjouslootassa 40 senttiä kerä. Miehustan ribissä on joka toinen oikea ribbiraita kahden silmukan palmikkoa. Vähän piti ensin ihmetellä miten letittäminen tapahtuu ilman apupuikkoa, mutta kun sen oppi niin vauhdikkaasti eteni. Jaa-a paita ehkä pitäisi laittaa pesuun, tuossahan on ruokatahroja!

2 kommenttia:

  1. Mun eteen jos jossain sattus Alabamaa 40 sentillä, niin ostasin varmaan kaikki!

    VastaaPoista
  2. Upeen värinen! Miellyttää silmää, ainakin minusta.

    VastaaPoista