tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Sain sitten pojan puuvillaliivin valmiiksi. Kädentiet ja kaula-aukon äkersin 2,5 puikoilla ja voin todeta etteivät ne ole mun kavereita. Rystyset tulevat tolkuttoman kipeiksi ja ranteet paukkuvat. Pinta on 3 oikein 1 nurin neuletta ja ei heti uskoisi että sitä olisi nyt niin kovin vaikea neuloa. Mutta aika monta kertaa piti korjata edellisen kierroksen virheitä kun nurja silmukka oli ties missä. Poika oli haltioissaan formulamerkistä. Paidan paino on noin 50 grammaa mikä hamsterikisalaisille näin tiedoksi saatettakoon. Kokonaissaldo on nyt 300 grammaa, mikä on aika vaatimatonta verrattuna joiden toisten saldoihin. Mutta jotain kuitenkin.


Postipoika ilahdutti minua: ja katsokaa mitä löytyi sieltä, se on täpösen täynnä värien kieltä! Phildarin hassu möykkylanka oli saapunut. Ihanan pehmoisia mökkylöitä! Liivi pitikin sitten saada pikaisesti pois alta että pääsi seuraavan uhrin kimppuun.Ja se seuraava prokkis lähtee liikkeelle tästä. Puuvillaneule pojalle. Albamaa joustimessa ja sitten Phildarin Bowlingia. Loppu onkin sitten täysin inspiraationa etenevää. Jos joitain pientä pintaneuletta ja tipluja väliin. Kaarrokeneule tästä pitäisi tulla, silmukkamääriin otan apua Suuresta Käsityö-lehdestä. Päätin samalla ottaa ilon irti jokapäivästä bussilla köröttelystä ja väkersin tämän parissa matkan. Hyvin kerkisi n. 2 senttiä neuloa.

2 kommenttia:

  1. En yleensä tykkää noista möykkylangoista, mutta tuossa joustimen ja sileän vaihtumiskohdassa tuo näyttää kyllä syötävän hyvältä.

    VastaaPoista