perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Kaarrokeneule edistyy, nyt on päästy jo itse kaarrokkeeseen saakka. Mutta on tämä edelleenkin vähän kummallisen näköinen, noin niinkuin muodoltaan. Värit ovat kivat vaikka tämän väristä en koskaan itselleni pukisi. Minulla on joku sinivihreä-vamma.

Huomenna on kässämessut, ja sinnehän on mentävä pällistelemään. Saa nähdä pysynkö tiukkana enkä osta lankoja vai miten käy.

Muuten, onko täällä Oulussa neuletapaamisia? Jos on niin missä ja milloin, tahtoo mukaan. Jos tapaamisia ei vielä ole, niin löytyykö innokkaita?

5 kommenttia:

 1. Toi nyppylälanka on hauska mauste paidassa. Voisin kuvitella, että Kirsi noin 5 vee nyppisi palleroita aivan täpinöissään :)

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä minne nyppylät katoavat kun paidan saaja 3 vee pistää tän päälleen...

  VastaaPoista
 3. Ainakaan minun tietääkseni mitään neuletapaamisia ei ole Oulussa. Tosin minä en yleensä muutenkaan huomaa mitään, niin en ihmettelis, vaikka jossain kuppilassa puikkoja kilkuteltaski.

  Kieltämättä olis kiva tavata oululaisia neulojia ihan pärstätysten, mutta toisaalta taas on kiva olla ihan anonyymi.

  VastaaPoista
 4. Unohtu vielä kysästä, että onko sulla mitään tietoa siitä, että minkälaiset nuo käsityömessut täällä on? Onko sielä tarvikkeita myytävänä vai vaan pelkkiä valmiita tuotteita?

  VastaaPoista
 5. Viime vuonna siellä oli sekä valmiita tuotteita sekä tarvikkeita, lankoja ja kirjoja ja kaikkea. "Rihkamaräpellyksiä" ei muistaaksni ollut ollenkaan, vaan ihan ammattilaisten tuotoksia. Olivat ainakin silloin käymisen arvoiset.

  VastaaPoista