tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Tuli tehty eilen illalla testi: sohvalla ei todellaakaan voi istua ilman että heiluttelee puikkoja tai koukkua. Ei vaan voi. Tai just ja just viisi minuuttia kun oikein pinnistää. Ja sitten kun ei oikein ole mitään järkevää työn alla, niin voi rähmä. Toisaalta ei viiti aloittaa mitään isompaa kun on se lankahamsteri kisa vaanimassa ensi viikolla. Voe tätä elämisen vaikeutta! Tietty jos olisi yleishyödyllinen, niin tekisi vaikka nuttuja ja kypärämyssyjä synnäriosastolle. Omat kaapit kun ovat pullollaan jos jonkinlaista neuletta. Kuvassa on muuten yksi tämmöinen kuhanjottain-juttu. Nurkissa pyöri vuosi tolkulla Novitan Ravenna-lankaa joka yritti paidaksi, takiksi ja huiviksi ja ties miksi, mutta ei sitten kuitenkaan. Voguessa oli neulottu ruusutyyny ja aloin sitten tekemään yksi ilta ruusuja lähinnä kassotaan nyt asenteella. Ja sitten se vaan varkain valmistui sunnuntai illan elokuvaa katsoessa. On näköjään vähän epäterävä kuva kun en käyttänyt salamaa, mutta josko tolkun ottaisi.

2 kommenttia:

  1. Voi helkkari! Joko se ens viikolla alkaa?? Ja mä en oo ehtinyt hamstrata tarpeeksi lankaa koitosta varten!!!! Täytyy syöksyä lankakauppaan ensi tilassa eli torstaina... hyvä kun muistutit!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se helmikuun eka on ensi viikolla. Ainakin mun kalenterin mukaan :) Sen takia tässä ollaan kuin kynsille lyöty kun suunnitelmat mitäneuloasillon ovat olemassa eikä nyt sitten vaan VOI aloittaa mitään! Isompaa ainakaan.

    VastaaPoista