torstaina, tammikuuta 05, 2006

Aikani katselua muiden tekeleitä heidän omissa blogeissaan, tuli ajatus että tahtoo, tahtoo! Kokeillaanpa nyt onnistunko tekemään omat sivut.

Olen harrastanut neulomista, kirjontaa, tilkkutäkkeja ja kaikkea muuta käsillä tekemmistä jo yli 15 vuotta ja monen moista tuotosta on tullut, parempaa ja huonompaa.

Aloitetaan ensimmäisellä isommalla huovutustyöllä. Ohessa syksyn Vogue Knitting'ssä ollut malli. Lankana käytin Fritids Garnia. Kuviot ja kirjailut on tehty silmukoita jäljitellen valmiiseen neulepintaan. Urakka oli aika valtava ja niin oli myös valmiissa mitoissaan oleva työ ennen koneeseen menoa. Koneessa pyöritettiin neljä kertaa ennekuin takki oli kooltaan jotain muuta kuin armeijan soputeltta. Vähän meinasi oma uskokin horjua - tuleeko tästä ikinä mitään, ja niin paljon kun sohvatyyjä tuli kulutettua takapuolen alla... mutta sitten kun viimeisen kerran jälkeen koneesta ongin tuotoksen ulos alkoi jo hymyilyttää. Tämähän on oikean kokoinen! Höyryrautaa vaan päälle, niin pahimmatkin möykyt katosivat. Takki on todella lämpöinen. Hyvin tarkenee ulkona, ainakin näin pikku pakkasilla.


1 kommentti:

  1. Naapuripöydän kaveri10.43

    On komia blogi, on! Ja loistava nimi muuten. Ja aivan ihuna takki. Vaadimme lisää tällaista!

    VastaaPoista