perjantaina, elokuuta 02, 2019

Piste

Olen koko tämän vuoden miettinyt, mitä tekisin tälle blogille. Se aiheuttaa tällä hetkellä minulle vain ja ainoastaan tympeitä fiiliksiä. Että pitäisi tehdä sitä ja kirjoittaa tätä ja ja ja. Kunnes tajusin, ettei minun ole mikään pakko.

Blogin myötä olen tutustunut moniin mitä ihanimpiin ihmisiin ja osasta heistä on tullut minulle hyviä ystäviä. Ja näistä kaikista olen äärimmäisen kiitollinen. 

Blogin myötä olen päässyt opettamaan ja suunnittelemaan malleja lehdille. Niistäkin olen erittäin kiitollinen.

Kaikista saamistani kommenteista, tuesta ja keskusteluista, olen kiitollinen.

Blogin pitäminen ei vaan enää tuota minulle minkäänlaista iloa. Tämä paikka ei ole ollut minulle enää pitkiin aikoihin "my happy place". Siksi tämä paikka menee lopullisesti kiinni syyskuun alussa. Poistan koko höskän nettiavaruudesta ja huokaisen syvään huojennuksesta. 

Kiitos kaikille mukana olleille. 

Se on nyt piste.

23 kommenttia:

 1. Kiitos blogista, sinä ihana, oli mukavaa, opettavaista ja hetkittäin peräti hauskaa. Onneksi me voidaan nähdä muuallakin, niin ei tarvi heittäytyä haikeaksi. Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei heittäydytä haikeaksi, koska siihen ei ole mitään aihetta!

   Poista
 2. Anonyymi14.53

  Kiitos :) Olen seurannut blogiasi varmastikin ihan tuolta vuodesta 2006 saakka, vaikken edes neulo :D Kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
 3. oih ja voih! Sun blogi on ihan mun lemppari, olen täältä niin monesti löytänyt inspiraatiota ja viihdykettä. Tosin ymmärrän kyllä, jos ei vaan enää huvita! Ei muakaan, en ole omaan blogiini laittanut mitään pariin vuoteen. Jätin sen tosin vielä olemaan, koska siellä käy jonkun verran trafiikkia ja jos siitä jollekin on iloa, niin olkoon.

  VastaaPoista
 4. routa22.34

  kiitos että näinkin kauan olet jaksanut, jääden kaipaamaan.... kuvia, tapaasi kirjoittaa ja tietenkin kissajuttuja. Voi tuliko siitä teepakettiseinästä jotain??
  Mutta oletan ja toivon että suunnittelemiisi malleihin törmää jatkossa jossain. Ja toivottavasi jossain on se siun happy place.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22.43

  Kiitos kaikesta inspiraatiosta ja tunnelmista vuosien aikana! Ihana blogipaikka poiketa, suosikkini. Iloa & valoa! T. Annika

  VastaaPoista
 6. Anonyymi13.34

  Kiitos. Olen saanut blogistasi intoa uusien neuletöiden opiskeluun. Toivon sinulle kaikkea hyvää. T.Mervi

  VastaaPoista
 7. Aika aikaansa kutakin. Tosin sääli, koska neuleesi ovat upeita ja niitä ja kissajuttuja ja muita on ollut kiva seurata. Toisaalta, jos se ei ole ilo, niin se ei ole. Kiitos kun kävit täällä sanomassa, että lopetat. Moni blogi on vain hiipunut ja jäätynyt, ja sitten lukija jäää ihmettelemään, että mitä tapahtui, loppuiko into vai tapahtuiko jotain dramaattisempaa.
  Hyvää jatkoa sinne muuhun elämään. :)

  VastaaPoista
 8. Jotain tällaista jo uumoilinkin. Lopetuspäätös on hyvä kun jatkaminen ei ole itselle mieluista.
  Mutta, miksi poistaa koko höskä, olis näitä kuvia kiva katsella ja muistella, ja etsiä inspiraatiota.
  Kaikkea hyvää ja kauniita neulomuksia tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi. Olen ihaillen seurannut tätä! Kaikkea hyvää elämääsi jatkossa!

  VastaaPoista
 10. Kiitos blogiajasta. Tekstisi ovat mukavaa luettavaa ja kuvat kauniita. Toivoisin myös, että et poistaisi koko blogia, vaikka pitämisen lopetatkin.

  Kaikkea hyvää elämääsi! :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikista niistä hymyistä, joita olen löytänyt tätä blogia selatessani. Kiitos useista uusista ideoista, joita en olisi ilman Neulovaa Narttua saanut. Kiitos kaikesta muustakin hyvästä. Tämä blogi on varmasti antanut monille paljon, mutta on ymmärrettävää, että jossain vaiheessa tulee aika jatkaa matkaa uusiin tuuliin. Kaikkea hyvää siihen, mitä tulevaisuus tuo! <3

  VastaaPoista
 12. Oi, harmi kuulla! On ollut aina mielenkiintoista lukea ja nähdä, mitä olet tehnyt tai tekemässä. Mutta ymmärrän hyvin, samanlaiset ajatukset on täällä. On niin paljon nopeampaa kuvata tekeleet kännyllä Instaan, kun kuvata ne kameralla, siirtää koneelle, muokata ja kirjoittaa... Ja aika aikansa kutakin. Kiitos tähänastisesta ja iloa syksyysi!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi14.29

  Harmi! Toivon, että et poista blogia. Kirjoituksistasi on saanut inspiraatiota ja vertaistukea käsityöhullutuksiin :) Kiitos ja hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikista ihanista postauksista ja ohjeista. Tämä blogi on ollut minun lemppariblogini. Toivottavasti jätät sen tänne bittiavaruuteen, jotta mukavat jutut säilyvät. Pilvi

  VastaaPoista
 15. Moi, sulla on ihana blogi. Mäkin tulin sanomaan että älä nyt ihmeessä poista palaa neulehistoriasta, josta voit olla tosi ylpeä. Täällähän se mahtuu möllöttämään.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi20.35

  moikka! kunpa säästäisit blogin. selailen sitä usein ja saan ihania ideoita, milloin kuvioista, milloin langoista. ja kuvatkin on niin kauniita! ja olet nähnyt niin suuren vaivan kirjoittaessasi tekstejä!

  VastaaPoista
 17. On kyllä sääli että hävität blogisi kokonaan. Ymmärrän, että blogin pitäminen käy työstä ja jos ei enää huvita, ei sitä kannata tehdä. Mutta toivoisin, että jättäisit jo tekemäsi jutut jälkipolvien ihailtavaksi.
  Kun itse pari vuotta sitten aloin aktiivisesti neuloa, blogisi oli ensimmäisiä johon törmäsin. Tykästyin siihen valtavasti, kirjoitat niin elävää ja mukavaa kieltä ja teet niin upeita neuleita ja muita käsitöitä. Olen lukenut varmaan suurimman osan viime vuosien postauksistasi, saanut ideoita omiin neulomuksiini ja neulonut myös samoja malleja.
  Esimerkiksi Midsommer rose -huivi (ja kuva siitä) oli blogissasi niin mahtavan näköinen, että minun piti heti tehdä samanlainen! En olisi tehnyt sitä Laineen kuvan perusteella, mutta sinun kuvasi ja valitsemasi väri vakuuttivat!

  VastaaPoista
 18. Anonyymi8.27

  Kiitos inspiraatiosta ja innosta ja ihanasta tavasta kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 19. Anonyymi17.47

  Kiitos paljon blogistasi, jota on ollut tosi kiva ja antoisa seurata. Kannatan myöskin ideaa, että et poistaisi kaikkea - sillä ooothan nähnyt paljon vaivaa tän eteen - ja ihan oma lehmäkin on ojassa jos poistat. Kiitos kuitenkin paljon näistä vuosista !

  Heta

  VastaaPoista
 20. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista. Se on ollut minulle tärkeä paikka kuulla ja kuunnella sinun neulomistasi ja voi sitä inspiraation määrää jota itselleni olen ammentanut sinun innostuksestasi ja kuvista ja kaikesta <3
  Kiitos kaikesta <3 Kaikkea hyvää sinulle ,tämä ei ole hyvästi vaan näkemiin <3

  VastaaPoista
 21. Kiitos, että jaksoit. Oli aina mukava ja ihana tulla katsomaan, mitä olet saanut aikaansa. Hyvällä mielikuvituksella ja eristyvällä tyylillä elikkä omalla persoonalla olet inspiroiva ihminen. Onnea ja voimia!

  VastaaPoista