tiistaina, heinäkuuta 12, 2016

Täti harrastaa

Taitaa tuo ihanasti paistava aurinko ja lämpö saada pään sekaisin. Sen verran villejä ajatuksia sinne on viime päivinä pesiytynyt.

Kaikki on varmaan saanut alkunsa viime vuoden myöhäissyksynä. Silloin aloin useimmissakin yhteyksissä törmätä pieniin miniryijyihin. Yhden Mollie Makes -lehden mukana tuli pieni kudontakehyskin, mutta jotenkin touhu ei minuun iskenyt, ei sitten yhtään. Ilimanaikuista vouhotusta.  Jotain taisi kuitenkin jäädä takaraivoon kihisemään, koska viime lauantaina iski Tarve. 

Kaivoin kudontakehyksen arkistoistani esille ja Mollien ohjeilla aloitin puuhaamaan suupielet vaahdossa. Aika äkkiä kuitenkin huomasin, ettei lehden ohje oikein ollut minunlaiseni. Pätkäsin työn poikki ja laitoin uudet loimet. Sitten tein niinkuin itsestä sillä hetkellä hyvälle tuntui. Ei mitään liian fancyä vaan tavallisia neliöitä. 


Seuraavana aamuna oli mitä ilmeisemmin fiinimpi meininki, koska sitten piti saada tehdä jotain villimpää, mutta silti pitäytyä "järkevissä" väreissä. Kokeilin erilaisia tapoja kieputella lankaa loimeeen.


Ja voi pojat. Tästä se hurahdus sitten taisi lähteä.


Eilen illalla, kun olisi jo pitänyt olla nukkumassa, tiirasin theweavingloom.com -sivustolta jos jonniinmoista ohjetta ja vinkkiä. Eikä siitä nukkumisesta sitten meinannut tulla mitään kun päähän puski yhtä jos toista ideaa. Aamupalalla pinnitin sormet tönkkönä Pinterestiin kaikenmaailman kudontaideoita. Hassua miten aivan yhtäkkiä jostain mikä on tuntunut aluksi lähinnä omituiselta puuhastelulta tuleekin yhtäkiä näin valtavan kiinnostuksen kohde. 

Niin ja uusi kudontakehys on saatava.

2 kommenttia:

  1. Noihan on tosi kivoja niin erilaisia.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä ihania. Minullakin on Pom pomista kudontakehys hankittuna. Aloittamista vaille valmista siis :)

    VastaaPoista