sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2016

Karkkiöverit

Jos joku neulomus on kulkenut työnimellä Candy Crush niin missä paikassa se pitäisi sitten kuvata kun se on valmis? Karkkikaupssa tietty. 

Candy Crush
Malli: Stephen Westin Exploration Station
Lanka: Hedgehog sock väreissä Tea Cup ja Villain, Hedgehog Skinny singles, väreissä Fools Gold ja  Life in the Long Grass värissä Turf
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: alkujännistyksen jälkeen jestapa jepulis
Kuvauspaikka: Haaparannan Candy WorldTämä huivi jotenkin hiipi varkain puikoille. En ollut tietoisesti suunnitellut tekeväni sitä. Sitten yksi ilta järkkäilin kivoja lankoja ja salaman lailla se sitten iski. Ei kun puikot teräviksi ja mennään.

Alkumetreillä iski pientä paniikkia. Jotenkin tuntui, että nyt mennään väriälämölön puolelle. Varmaan osasyynsä oli myöhäinen vuorokauden aika: olisi pitänyt olla jo nukkumassa ja sekä keittiön kellertävä valo, jossa mikään väri ei ole edukseen. Päätin mennä nukkumaan ja katsoa miltä se aamulla näyttää.Paremmalta. Päätin tehdä muutaman kiilan lisää ja kun päästiin briocheen niin totesin kaikean olevan hyvin. Briocheen tosin sain ujutettua aika monta virhettä. Totan vain, että piilosanojen etsiminen samalla kun neuloo briochea ei ehkä ole se viisain liikku. 

Huivista tuli vähän pienempi kuin mallissa, koska ohuempi lanka ja puikot. Vähän olen pohtinut, että syksymmällä voisi tehdä toisen talvisemmissa väreissä. Tämän kun on ehdottomasti kesän trooppinen huivi. Tällä hetkellä on ainakin juuri niin lämmintä kuin olen jo pitkään odottanut. Vielä viikko ja sitten päästään kesälaitumille!


10 kommenttia:

 1. Makeat värit! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkivärit :) hapanta ja makeaa

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tämän kanssa kelpaa

   Poista
 3. No vaan jopas löysit makian ja sopivan kuvauspaikan huivillesi! Karkille karkkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin ehkä pikkasen ostaa karkkia...

   Poista
 4. Aika makee ja makea kuvauspaikkakin :)

  VastaaPoista
 5. Mieletön! Himpatti, nyt mä haluun tän kans. Heti. Tosi-tosi hieno tuli siun versiosta.

  VastaaPoista