maanantaina, toukokuuta 16, 2016

Aikahyppy

Täällä on jotenkin päädytty käsitöitten osalta takaisin viime vuoteen. Viime kesänähän innostuin huithiiteen Alabama Chaninin vaatteista ja sain valmiiksi asti mm. t-paidan. Tunika-bolero-yhdistelmäkin näki päivänvalon ja pitkähihainen paitakin pääsi aluilleen. Viimeksi mainittu on edelleen vaiheessa, koska kirjontalanka loppui kesken, eikä sitä sitten hartaista toiveista ja pyynnöistä huolimatta tunnu saavan. Lisäksi leikkasin ja tein kuvion kietaisuhametta varten. Sekin sitten jäi tekemättä loppuun jonkun toisen innostuksen nostaessa päätään. Liekö se toinen innostus sitten ollut Tirppa-takki

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että yksi päivä kun ei ollut mitään neulottavaa, otin Tirpan syliini ja tein vartalo-osan valmiiksi. Nyt tahkotaan jo ensimmäistä hihaa hyvän matkaa kyynärpään yläpuolella. Kohta saakin miettiä hihapyöriön kavennuksia. 

Samoihin aikoihin tuli plärättyä Pinterestiä ja törmättyä Alamaba Chaniniin. Aikani huokailin, että miten kauniita ne ovatkaan. Muistin sen kietsuhameen ja kaivelin kappaleet esille. Sitten vaan armotonta tikuttamista, kunnes lanka loppui kesken. Sen tilaaminen onnistui ja tänään sain toista etukappaletta varten kirjontalangan. Nyt sitten pistellään ihan olan takaa. 

Kyllä ne vielä joku päivä valmiiksi tulevat!


 

8 kommenttia:

 1. Anonyymi21.31

  Ihanat värit!
  Sulla on kyllä ehdottomasti kaunein ja inspiroivin neuleblogi, kiitos siitä! Olet todella taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on mukavaa inspiroida toisia. Kunhan tässä taas pääsen bloggaamisessa vauhtiin niin saattaapi tulla lisää erinäisiä ärsykkeitä, joiden takia halauaisin taas kerran kasvattaa käsipärin lisää sekä saada lisätunteja vuorokauteen.

   Poista
 2. Anonyymi19.52

  Tirppa-takki on ehkä kaunein ja taidokkain neule, minkä olen nähnyt. Sama tunne minulla on ollut varsin usein täällä vieraillessa... ;)
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tirpasta kyllä tulee kiva. Kunhan saan neulottua sen muilta houkutuksilta valmiiksi :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä olisi "muutama" silmukka neulomista vaille

   Poista
 4. Anonyymi19.19

  Haa,
  Tässäpä päivänä eräänä juuri mietinkin näitä sinun pistelyvaatteitasi. En saanut silloin aikaiseksi katsella niitä. Nytpä ne on tässä esillä...
  Mikä siinä on? Jos on neule/keskeneräinen käsityö käden ulottuvilla, on henkinen harmonia, vaikkei sitä työtä välttämättä tule edes tehtyä. Nyt tämän viikon tein tietoisen valinnan, enkä ottanut työmatkalle mukaan mitään - Kuinka pitkä aika siihen perjantai-iltaan onkaan!
  Minna

  VastaaPoista
 5. Tää käsitöiden tekeminen on niin tätä. Pidin pari viikkoa sitten startiittiviikkoa ja aloitin vaikka mitä uutta. Toverit sitten sanoivat, että mieti huolella, mitä aloitat, kun ne on kuitenkin sitten niitä, mitä ensi tammikuussa tikuttelet, kun on uusienaloituskielto päällä. :D

  VastaaPoista