maanantaina, huhtikuuta 11, 2016

Rey myös Ravelryssa

Maailmassa on ihania ihmisiä. Jokunen aika sitten sain sähköpostia, jossa tarjouduttiin kääntämään Reyn ohje enkuksi. Tokihan moiseen tarjoukseen tuli tartuttua ja nyt, kiitos Johannan, suomen- kuin englanninkielinenkin ohje on saatavilla Ravelryn kautta. 

Ravelryssä on vähän ongelma se, että jos sinne tuuttaa suomenkielisen ohjeen, niin johan alkaa posti kilkuttaa toiveita enkkuversiosta. Tai ei kait se mikään ongelma ole, mutta kun useamman päivän naputtaa ohjetta suomeksi ja sitten pitäisi totaalisen kyllästyneenä tehdä sama homma enkuksi niin nöy. Nöy, nöy ja nöy. Joten vielä kerran kolme hurraa huutoa Johannalle!

Ihan mukavassa seurassa ohje näytti aamulla porskuttavan :)

 

9 kommenttia:

 1. Huomasin heti ja hienolta näytti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan kesti saada ohjeet tuonne, oli vähän kisaväsymystä

   Poista
 2. Tää tuli mulle suositeltujen ohjeiden joukkoon - tulin siitä jotenkin kauhean iloiseksi. Nuo sun kuvat on edelleen niin superhienot, ja ohje myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravelry suositteli myös mulle tätä mallia :)

   Poista
 3. I feel you. Itselläni on 9 suomenkielistä ohjetta Ravelryssä,joista vähintään puolesta on pyydetty englanninnosta. Yhden yksinkertaisen olen tehnyt englanniksi ja kaksi englanninnosta olen jo aloittanut, mutta eivät ole syystä tai toisesta valmistuneet.

  Olen kovasti ihaillut Reytä pitkin talvea, toivottavasti löydän aikaa joskus neuloa sen :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ja inspiroivia ihmisiä on kiva jeesata! Kiitos kun sain mahdollisuuden kääntää ohjeesi!

  Johanna

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6.38

  Poika toi kaupasta Star Wars elokuvan-sen uuden.koko elokuvan odotin sitten neuletta näkyviin kun toi sun Rey on niiiin hieno:-) hyvää työtä oot tehnyt!!Eeva

  VastaaPoista