sunnuntaina, helmikuuta 28, 2016

Monia ajatuksia

On hyvä, että on vaihtoehtoja. Joskus niitä vaihtoehtoja vain on niin monta. Perjantaina suhasin töitten jälkeen tukka putkella Martinniemeen, koska lankaa oli saatava. Jotkuthan hakevat perjantaipullon, minä näköjään perjataivyyhdin. Enkä muuten ollut ainoa samoissa aikeissa liikkeellä oleva... Sitten tyytyväisenä kotia jatkamaan neulomuksen parissa, koska tiesin mille seuraavaksi alkaisin ja minkä kanssa. 

Paitsi että sitten kun sen aika koitti, tulikin ihan toisia ajatuksia päähän. Malliksi oli valikoitunut Miri ja langoiksi Väinämöistä. Mallissa käytetyt väritkin viehättivät epäsovinnaisuudellaan, joten otin omaani aikalailla samanmoiset värit. 

Parin kierroksen jälkeen kuitenkin iski sellainen plääh. Kuulostelin, että mistä tämä plääh nyt sitten kumpuaa ja ehkä pieneksi yllätyksekseni sain vastauksen: liian helppoa. Taisi se rouva Nancy nyt pistää pahan. Kun on brioche-viidakossa raivannut tiensä läpi niin tämmöinen "tavallinen" neulominen tuntuu ihan löperöpeliltä. 

Tässä nyt sitten tuumataan. Rouvan Nancyn malleista viehättäisivät myös Damask Cowl ja Ring of Fire, jota tosin ei voi sähköisenä ostaa. Toki rouvan kirjan saapumista myös odottelen vähintäänkin kiihkeästi. Sen jälkeen on taatusti lisää erinäisiä ajatuksia päässä. Olen myös katsellut sillä silmällä hyllyssä olevia Madelinetosheja: Ruby Slippers ja Nutmeg voisivat olla aika kiva pari?

4 kommenttia:

 1. Ruby Slippers ja Nutmeg näyttäisivät todella ihanalta parilta. Tosi keväiseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuot ovat kyllä aikas kiva pari.

   Poista
 2. Piän että perjantaivyyhti on aina hyvästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että parempi kuin se perjantaipullo

   Poista