keskiviikkona, joulukuuta 02, 2015

Voi tokkiinsa

Kiva kun tuli edes pikkasen lunta. Olen niin totaalisen kyllästynyt pimeään ja vesisateeseen. Noh, sitäkin taitaa olla lähipäivinä luvassa, jos säätiedotteeseen on luottamista. 

Siksipä niitä ilon aiheita pitää vähän kaivella. Eilen mietin, että jos alkaisi eräälle huivimallille. Että löytyisköhän niitä lankoja. Ja löytyihän niitä. Tänään postipoika jo tyrkytti pakettia syliin. Madelinetoshin Yksisarvisia ja normivyyhtejä. Kovin ovat kivoja mutta ei näillä leveyspiireillä kuvata enää illalla. Pitää varmaan kohta kaivaa se 400 wattinen remppalamppu esille. Huivin kanssa kävi lisäksi niin onnellisesti, että huivin suunnittelija tarjoaa juuri tänään Solaris-mallistaan -20 %. Tuli sitten samoilla tulilla ostettua ohjekin. 

Samaan lähetykseen nappasin vielä SandnesGarnin vihkosen, joka on täynnään mitä ihanampia norjalaisia villapaitoja. Sormet syyhyäisivät vaikka minkä kanssa. Kyllä se toinen käsipari olisi tosiaankin hyvä saada kasvamaan. Sitä toista käsiparia voisi sitten tarvittaessa pyyhkiä näihin keittöliinoihin, joita Finlayson tänään ilmaiseksi jakoi. 

8 kommenttia:

 1. Minusta on niin kiva lukea näitä sinun mietteitä ja intoa neuloa sitä ja tätä. Itseäni kun ei yhtään tuo neulominen sillä lailla huvita, puuttuu se intohimo siihen lajiin. Ja taitokin. Huomasin hesarin etusivulla mainoksen noista pyyhkeistä, että ilmaseks jaetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se neulomisen vimma, palo tai pakkomielle. Miten sen nyt sitten haluaakin ilmaista. Ideaa pukkaa joka nurkalta eri mallien, kuvioiden ja lankojen muodossa. Pyyhemainoksen huomasin Hesarin verkkosivuilta. Piti sitten ruokiksella käydä kysymässä paikallisesta että oisko. Sieltä tiskin alta myyjä kaivoi meidän kappaleet.

   Poista
 2. Mitäs lumesta kun on nuo pyyhkeet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siippa totesi näistä että onhan nuo nyt parempia kuin ilmaisämpärit! :D

   Poista
 3. Jahas, täsmälleen sama huivi on mielessä täälläkin. Ja kun satun matkaamaan maanantaina Jyväskylän suuntaan, niin saattaapi tarttua yksisarvisen häntiä matkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jätin muutaman hännän sinulle :) olin niin tylsä että otin ohjeessa mainitut värit.

   Poista
 4. Solarista on haaveltu täälläkin, mutta mulla ei sävyjen kanssa käynyt yhtä onnekkaasti, joten vielä en saa huivia puikoille. Olisin halunnut ohjeen langat, mutten minä ainaskaan enää eilisiltana niitä löytänyt. Pitää koettaa vaikka joululomalle niitä etsiskellä.. ja komiat on nuo Tomppapyyhkeet.;)

  VastaaPoista
 5. Solarista on haaveltu täälläkin, mutta mulla ei sävyjen kanssa käynyt yhtä onnekkaasti, joten vielä en saa huivia puikoille. Olisin halunnut ohjeen langat, mutten minä ainaskaan enää eilisiltana niitä löytänyt. Pitää koettaa vaikka joululomalle niitä etsiskellä.. ja komiat on nuo Tomppapyyhkeet.;)

  VastaaPoista