maanantaina, marraskuuta 09, 2015

Love is on the Air

Kyllä on pimeää. Kun kotia töistä pyöräilin, tuntui että on myöhäisilta. Puolen tunnin kuluttua pitäisi mennä treeneihin ja tuntuu siltä kuin olisi keskiyö. Karseaa. 

Kotonakin piti laittaa joka lamppuun valkeaa mutta ei tällä kyllä kuvia saa otettua.  

Lauantaisella Ikean reissulla tuli sen verran pysähdyttyä matkalla että kävin Böökissä Alpakkakarkeloilla. Mukaan tarttui mm. Dropsin Air-lankaa, joka on kyllä aikas ihanaa. Tein pienen testineulepalan ja tästähän se sitten lähtee. Joku päivä ei nyt. Eilen illalla tulin laittaneeksi Steppe-sedän Doodlerin puikoille. Huomasin ensimmäistä kertaa tarvitsevani yksisarvisen ripulilankaa. Sillekin siis voi olla käyttöä.

6 kommenttia:

 1. Minä tarvitsisin jotakin mohair-tyyppistä pörrölankaa, etten peräti mohairia. Tuo Air on muistaakseni melko isoille puikoille, mutta onko se pörröistä? Mulla muuten taitaa olla se ripulivyyhti, mutta se on varattu patent.... eiku brioché-neuleeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Air ei ole pörröistä. Se on enemmänkin superpehmeää hahtuvaa. Dropsiltahan oli tullut joku uusi mohair, mikähän se nyt olo. Hipelsin sitä viikonloppuna ja sekin oli tosi pehmoista

   Poista
 2. Yksisarvisen ripulilankaa??? En tajua mitään. Mä en ikinä haluais ripulilankaa, vaikka se olis ainoaa koko maailmassa. Tuo Air näyttää niin suloisen pehmeältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ykdisarvisen ripuli on sitä sellaista täplikästä lankaa

   Poista
  2. Voi kauheeta!

   Poista
 3. Hyvä, Marle olikin jo kysynyt ja saanut vastauksen niin mun ei enää tarvi ihmetellä samaa asiaa. Nyt kun sen tietää niin tuo yksisarvisen ripulilanka on oikein kuvaava nimi po langalle, myös oksulanka käy mutta on ehkä liian lempeä nimi kuitenkin.

  VastaaPoista