sunnuntaina, marraskuuta 01, 2015

Kuplat Annalle

Kupla-setin voittaja on Anna, onneksi olkoon. Koskapa Annoja oli ainakin kaksi niin Anna laittoi tämän kommentin:

Laitako minulle sähköpostilla neulova.narttu ät gmail.com yhteystietosi niin lapaset ja pipo lähtevät matkaan.

Kiitos kaikille osallistujille, kommentteja oli mukava lukea ja niistä tuli valtavan hyvä mieli! Kiitos!

Valtavan hyvää mieltä tarvittaisiin myös tämän jutun kanssa. 

Periaatteessa olisi ihan vaan muutama kierros, että se olisi valmis. Iski vain pieni epäilys että pitäisikö olla sitä tai tätä enemmän tai vähemmän tai jottain. Näyttää kuvassa ihan tyhmältä, koska en muistanut kuvata silloin kun oli päivänvaloa. Epäilyksen ollessa suurimmillaan päätin neulasta pojalle sukat. Eilen illalla mittailin pojan jalkaa ja tulimme siihen tulokseen että sillä on samankokoinen sorkka kuin minulla. Eli eipä niitä sukkia sitten enää yhdessä illalla neulastakaan….

13 kommenttia:

 1. Onnittelut! Huomasin jutun lehdessä ja tuulettelin itsekseni. Kiva kun ihmiset saa ansaitsemaansa huomiota hyvillä ja positiivisilla asioilla. (Niitä huonoja niin riittää joka paikassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eihän se lehteen pääseminen toki mikään elämän tarkoitus ole mutta ihan hauskaa kuitenkin :) vaikka kyllä se vähän kummalliselta tuntui oma naamansa sivuilla nähdä

   Poista
 2. Todella lämpimät onnittelut voittajalle! Kaunista pintaa, enkä nyyt tiedä ollenkaan mitä siitä puuttuisi vai olisiko jotain liikaa? Niin ne pikku-ukot kasvaa ja jalat siinä mukana. Kohta on jalka isompi kuin isällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuot jäpikät tuntuvat kasvan ihan järkyttävää vauhtia. Pitäisi tuolle isommalle neuloa uusi villapaita, siitä edellisestä, jonka taisin tehdä viime talvena, on hihat "kutistuneet"

   Poista
 3. No vaan mikäs tuossa kuvan neuleessa mättää? Väritkö? Hyvälle tuo tänne ruudun toiselle puolelle näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on Inspira ja väreihin kyllä olen tyytyväinen mutta koko on vähän että höh. Kuvissahan se on silleen rennosti kaulan ympärillä. Kun sitten eka kertaa sitä sovitin tajusin että olisinkin (ehkä-kait-vissiiin) halunnutkin sellaisen joka menisi olkapäiden ympäri eli enemmänkin ponchon mallisen. Nyt en sitten oikein tiedä millaisen siitä haluaisin, kaulurin vai ponchon vai jotain siltä väliltä. Toisekseen noista langoista tulisi aika kiva Askew-kaluri tai Unikkoja…..taas IHAN liikaa vaihtoehtoja. Neulon siis sukkia pojalle.

   Poista
 4. Hieno juttu tuo lehtijuttu. :) Ja hieno setti. Tuo keskeneräinen on kyllä upean värinen, jospa sukkien kutominen toisi ratkaisun ongelmaan,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Härpäkkeen värit ovat kyllä kohillaan. Nyt on vaan niin hirmuinen startiitti ettei tuu mittään!

   Poista
 5. Taidanpa käydä ostamassa lehden itselleni, kiva juttu.

  Tuo neule näyttää niin mielenkiintoiselta, ja minusta tuntuu että siitä tulee kauluri ja seuraavaksi teet samantapaisen ponchon..

  VastaaPoista
 6. Siistiä että kuplat saivat näin mainetta ja kunniaa! :D Minä olen kans jo pitempään miettinyt, että mun kuplalapaset tarvii kaverikseen pipon, mutta olin visioinut mielessäni sellaista, jossa kuplat jatkuvat myssyn huippuun asti. Ei hassumpi ratkaisu kuitenkaan tuo, että ne on vain alareunassa. Ehkä vähän hillitympää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pipoa olen tästä miettinyt joskus aiemminkin. Jos tuota Kuplaa pistää koko myssyn täyteen niin piposta tulee kyllä aika muhkea, ehkä vähän liiankin muhkea.

   Poista
  2. Nääh, mun kohdalla muhkea pipo vain tasapainottaisi kokonaisvaikutelmaa. :P

   Poista