sunnuntaina, elokuuta 16, 2015

Hiljaisuus

Ei tässä ihan sanattomaksi pitänyt mennä. Kun on isoja produktioita menossa niin "Hei, olen neulonut kaksi senttiä" -postaukset vain tuntuvat tyhmiltä. Tuo aiemmin mainittu neuleproduktio on edennyt vaiheeseen, jossa pitäisi kehitellä kädentiet. Pitää vaan tuumata ne tarkkaan. Hyvän mallinen kädentie kun on tärkeä juttu. Muutamissa neulepaidoissa, joita kaapistani löytyy, on ongelma juuri siinä kohdin. 

AC-paita on myös vaiheessa. Siitä on kirjontalanka loppumassa, eikä samaa kirjontalankaa samassa värissä ole tarjolla tässä kaupungissa. Pitäisi käydä tutkaamassa korvaavaa vaihtoehtoa. Olen siinä sivussa leikannut palat kietaisuhameeseen sekä painanut siihen kuvion. Tikkaamista vaille valmis sekin. 

Sitten on vielä syyskuun lopulla oleva Portti. Vähän kuin huomaamattani tulin luvanneeksi pitää kirjontapajan siellä. Tässä eräänä päivänä tajusin, että jos pajaa meinaa pitää niin kaitpa siellä olisi hyvä olla olemassa jotain esimerkkimatskuakin. Niitä on nyt tässä sitten värkätty oikein urakalla. Vielä olisi sarkaa jäljellä.

Eikä siinä vielä kaikki. Postipoika tipautti meidän kohdalla kyydistään Puikkomaisterin sukkakirjan. Ei näytä keskeneräisten määrä vähenevän. 

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla sinusta! Pelkäsin, että sulla siellä lihakset vihoittelevat, etkä ole toimintakunnossa, mutta kuulostaa olevan pikemminkin päinvastoin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kroppa on jotakuinkin kunnossa. Yritys kasvattaa toinen käsipari on vaan kesken :D Tai sitten pitää koittaa vetreyttää noita varpaita...

   Poista
 2. Ostin eilen tuon saman kirjan ja ajattelin, että varmaan Soile tykkäisi tästä. Näköjään oikeassa olin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osui ja upposi, hyvin tiesit :) vähän kyllä kirjaa selatessa nolottaa miten täysin olen laiminlyönyt Meite Muhu-kirjaa. Se on kirjoneule raamattu. Kirjaimellisesti :D

   Poista
 3. tuo kirja on myös mun ostoslistalla. Mitä nuo ihanan sävyiset langat on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuot kerät ovat Regiaa, ei mitään sen ihmeellisempää. Olivat paikallisessa -20 % alessa ja hyvillä väreillä. Lähtivät mukaan :)

   Poista