lauantaina, heinäkuuta 25, 2015

Rantaelämää

Vähän hilkulle se meni, mutta pääsin kuin pääsinkin viettämään lokoisaa rantaelämää ennen loman loppua. Tarkeni jopa ilman toppatakkia. 

Vuokrattiin sup-lauta ja isompi poika lähti sillä ensimmäisenä menemään. Oli ihan, horoskooppimerkkinsä mukaisesti, kuin kala vedessä. 

Sitten kävin minä kokeilemassa tuon pienemmän kanssa. Seisaaltakin koitin, mutta kun toinen vähän vaihtoi asentoaan, oltiin helisemässä. Polvet menevät kyllä aivan ruvelle jos pidemän aikaa menee tälleen kyykyllään. 


Sitten jätin pikku äijän rannalle ja menin itse. Pari kertaa piti käydä Ahdin maailmaa kurkkaamassa, varsinkin jos aallot pääsivät yllättämään sivulta. Mutta olipa se kivaa! Jalat kyllä tärräsivät aika pahasti, jos kävi pidemmän matkan. On se sen verran jännää puuhaa.

Pitää toivoa että elokuussa olisi niitä lämpöisiä päiviä, niin pääsisi uudemman kerran. Eilen radiossa pohtivat näitä lämpöasioita ja Huutosen Matti siellä sanoi että yleensä kesässä on noin 36 hellepäivää. Luulisin että tämän kesän hellepäivät Oulussa on tasaisen pyöreä nolla. 

5 kommenttia:

 1. Hauskan näköistä puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suppailu oli kyllä kivaa! Näyttää helpolle mutta lauta on aika kiikkerä, vaikka siihen kyllä tottuu aika nopsaan. Tai luulee tottuneensa ja sitten ollaankin vedessä :D

   Poista
 2. Nyt jos alkaisi, niin vielä ehtis ne 36 hellepäivää tulla. Lomahan se loppuu, mutta onhan ne viikonloput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellähän keli on mitä mainioin, mutta voisi se vielä pykälän verran lämpöisempää olla tai sitten tuo tuuli vähän tyyntyisi. Elokuussa kun illat pimenevät niin sellainen lämpö olisi kyllä aika kiva.

   Aattelin laittaa terassille täkin ja ihan tyynen rauhallisesti ottaa arskaa valkoisille koivilleni.

   Poista
 3. Nyt jos alkaisi, niin vielä ehtis ne 36 hellepäivää tulla. Lomahan se loppuu, mutta onhan ne viikonloput.

  VastaaPoista