tiistaina, kesäkuuta 23, 2015

Yks tyyppi

Pienempi on innostunut piirtämään. Papereihin yleensä piirtyy joku minulle tuntematon tyyppi peleistä tai videoista. Tuossa taannoin katselin olkkarin lattialle unohtunutta piirustusta ja siinä keikkunut tyyppi näytti hauskalta. Sitten keksin että siitähän saisi kivan printin t-paitaan.

Ja eikun tuumasta toimeen! Skannasin piirustuksen ja värkkäsin sen koneella valmiiksi. Kiikutin paitapainoon että tehkää tämmönen. 

Nyt paita onkin sitten ollut piirtäjänsä päällä pari päivää putkeen. Samaisella kuviolla tuli teetettyä myös toinen paita, punaisena pitkillä hihoilla.

Nyt sitten tuo isompikin kärttää omaa paitaansa. 

15 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tulee mieleen niitä hyviäkin ideoita :)

   Poista
 2. Hauska! Selvä taiteilija paidan sisällä. Varmasti aika polleana esittelee paitaansa ja ihan syystä. Mietin tänään bussissa, että onneksi mulla ei ole teini-ikäistä tyttöä, joka tykkäisi kulkea rintsikoiden kokoisessa topissa ja hieman leveämmässä resorista tehdyssä vyössä, joka markkeeraisi hametta. Tämmöiset tytöt istui bussissa käytävän toisella puolen. Mietin siinä miten tuommoisen saisi pukemaan itselleen vaatteet päälle, edes julkisissa tiloissa pyöriessä. Pienet pojat ja hieman suuremmatkin ovat paljon helpompia tapauksia. Se teinityttö olis tietty halunnut myös piirretyn kuvan, mutta suoraan iholle, siihen oman navan ympärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne sukkahousut oikeiden housujen sijasta eivät ole enää in ja pop. Silloin tuli nähtyä aivan liian monta haarakiilaa...pojilla hankaluus on siinä ettei valinnan varaa vaatekaupassa ole kovinkaan paljoa.

   Poista
 3. Anonyymi21.05

  Wautsi. Nokkela idea. Kerrassaan mainio. Ja päiväpeiton kehumiseen en löydä adjektiiveja. T: Marika-kummitus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meinasi perustaa paitatehtaan ja myydä paitoja 2 eurolla. Voi olla aika huono kate?:)

   Poista
 4. Kylläpä oli taas hieno idea! Harmi ettei tämä tullut silloin (voi herran jestas) parikymmentä vuotta sitten kun meidän pojat oli piirtelyiässä. Taikka... voisihan se olla kiva painattaa aikuisille nuorille miehille kesäpaidat heidän omista kuvistaan vuosien takaa. Pitäisivätköhän? On mulla nimittäin niitä piirustuksia tallessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kiva idea! Toinen kiva juttu on tehdä piirustuksista kirjontoja. T-paita varmaan kuitenkin puhuttelee enemmän tuota miespuolista porukkaa

   Poista
 5. Hieno piirros ja hineo paita! :)

  VastaaPoista
 6. h i e n o ... Noin...

  VastaaPoista
 7. Huvittavaa, miten nämä aatokset osuvat joskus yhteen. Just tänään ostettiin henkkamaukasta paitaa neideille, että saavat piirtää niihin juttujaan. Ei ihan sama idea, mutta jos yhtä kiva tulee kuin teillä, niin kantsii antaa mimmien yrittää. Terviisiä taiteilijalle, homma näyttäis olevan hanskassa. :)

  VastaaPoista
 8. Todella hieno paita!! Meillä lapsi on piirtänyt kurkun Ja veitsen, jotka haluaa minun applikoivan hänen paitaan. Olen yrittänyt päästä pälkähästä jo kolme kuukautta, mutta sinnikäs lapsi ei luovuta 😂

  VastaaPoista
 9. Todella hieno paita!! Meillä lapsi on piirtänyt kurkun Ja veitsen, jotka haluaa minun applikoivan hänen paitaan. Olen yrittänyt päästä pälkähästä jo kolme kuukautta, mutta sinnikäs lapsi ei luovuta 😂

  VastaaPoista
 10. Huippu tyyppi! :)

  VastaaPoista
 11. Hupaisa heppu paidassa/an.
  Luin jostakin että taito-shop on lanseerannut jonkin lasten
  kuvittaman kankaan markkinoille. Aivan huippu idea. Sillä lapset tekevät niin
  ennakkoluulottomia ja stereotypioista vapaita kuvia juuri ennen kouluikää.
  Merja Wirkkalan piirtämä Toijalan tapettitehtaan tapettikin on päässyt
  monien kotien seinälle ja ihan isoon omenaan valtameren taakse asti.
  Kehu piirtäjäpoika!

  VastaaPoista