tiistaina, huhtikuuta 28, 2015

Makeaa mahan täydeltä

Auringonpaiste sen kait teki. Havahduin siihen, että jos meinaan sen palstan ottaa taas kesäksi niin pitäähän sinne jotain kasvista laittaa. Pyöräytin pari kymmentä pottia ja tökkäsin siihen parsakaalit itämään. Jos huomenna pyöräyttäisi samanmoisen lisää. Bertta tonki samaan aikaan ruovikon reunassa, hiiri tai myyrä sillä näytti olevan tähtäimessä. Pääsi livistämään. Se sai pari päivää sitten linnun kiinni ja syödä mussutti saaliinsa samantien. Liekö sitten tullut maha kipeäksi, koska muutama seuraava päivä meni kissalta aika vaisuissa tunnelmissa. Virkistyi vasta sitten kun laattasi suhteellisen suuren ykäpykän matolle. Miten se aina osuukin just matolle?

Minä kävin virkistäytymässä Jyväskylässä Titityyssä. Tai miten sen virkistymisen ottaa, vieläkin meinaa väsyttää :) Matkassa oli muitakin tienoon neulojia ja siellä me oltiin kuin pienet lapset karkkikaupassa. Vaikka mitä tekisi mieli! Aivan hirveä valinnan vaikeus.

Ja noita vihreitä Maddeja ei sitten hyllyssä enää ole, ne lähtivät linja-auton raggariosaston matkakaverille.

Itse olen näköjään luisumassa mitä enenevissä määrin keltaisen pauloihin. 

10 kommenttia:

 1. Raggaritoverilla on täällä kauhea hätä. Keksin just jotain kuusi mallia, mitä voisi ruveta, mutta aika on kortilla. Kiltisti ja hissukseen nyt vaan sen huivin kanssa edetään... Ja nuo keltaiset näyttävät edelleenkin niin hyviltä! Ettei sieltä reissusta vaan nyt lähtenyt mukaan itse neulemojo, vähän tuntuupi siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai sait sinä kaupan päälisiksi neulemojon! Minä olen yltyvässä paniikissa kääntänyt Ravelryn ympäri, josko löytäisin tietynlaisen mallin tai jatkojalostettavan kehikon Maddeilleni. Eipä ole vielä onnistanut. Jotain palmikkoa tai lehtiä tai semmoista. Se Titityyssä ollut vihreä Veeran takki olisi olisi aika jees, muttei tosi jees. koitan tässä vääntää Sophie-täkkiä, piti purkaa ne pari kierrosta ja nyt ähellän niitä uusiksi. Vähän tuntuu jo työläältä

   Poista
 2. Hyvä ,että olet parantunut! Ihana karkkikauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti oli ja meni tehokaasti viikonlopussa. Maanataina kello 8 oltiin töissä :)

   Poista
 3. Mä olen yrittänyt miettiä sopivaa tekosyytä Jyväskylän toivioretkeen. Ei sitä tiedä, jos kesällä keksisin... Ihania lankoja.

  Mun siemenkasvatukseni ovat vähän vaiheessa. tarttis kyllä jo vähitellen. En tiedä otammeko perunamaata, mutta olisi se kyllä aika kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän teiltä olisi edes pitkä matka? Heinäkuussahan siellä on se miitti, sinne sitten?

   Tongin eilen muitakin siemenvarastojani ja totesin että aika moni on jo vanhentunutta kamaa. Josko niistä nyt kuitenkin joku itäisi.

   Poista
 4. Kaikki langat on ihanan värisiä. ymmärrän, että neulova ihminen on ihan sekaisin tuollaisessa kaupassa. Minäkin, joka harvoin mitään neulon, ihailen sujuvasti tuota villavaa seinää. En ennen pitänyt keltaisesta yhtään, mutta siedätyshoidon jälkeen olen jopa himoinnut kaikenlaista keltaista. Minusta on tulossa aurinkoinen ihminen, luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla tekisi mieli kaapata koko seinällinen mukaan. Keltainen on jotenkin uinut kehiin sinapinkeltaisen kautta. Saas nähdä mihin tässä vielä päädytään....

   Poista
 5. Oi, jospa oisin saanut olla mukana... Aikamoisia heruttelukuvia täältä löytyy.

  VastaaPoista
 6. Kamalan ihanan näköinen kauppa! Mulla olis tuolla kaks vaihtoehtoa: ostaisin tilini tyhjäksi tai sitten en osaisi ostaa mitään :-D Pitää varmaan joskus kokeilla.

  Kyllä tuo keltainen näyttää nyt kummasti houkuttavan. Yhtään keltaista lankaa ei tästä talosta löydy, mutta alkaa näyttää niin hyvältä, niin hyvältä.

  VastaaPoista