torstaina, maaliskuuta 26, 2015

Kylpykaveri

Onhan se vähän tylsää yksin kylpeä, onneksi tästä taloudesta löytyy kaveri joka tilanteeseen.

Miss ylipäätarkastaja sekä virallinen valvoja, aina valmiina palvelukseen! Paitsi jos sattuu kovasti nukuttamaan.

Nyt tarkastettiin huolellisesti että kaikki nuppineulat olivat paikoillaan. Sitten olikin hyvä lösähtää märän hihan päälle pötköttämään.

15 kommenttia:

 1. routa21.30

  se märkä hiha varmaankin luovuttaa lämpöä kuivuessaan ja ylipäätarkastaja on tyytyväinen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten sitä vaan pitää olla niin peijakkaan utelias! Ja siks toisekseen tuohon levyyn on kiva hinkuttaa kynsiä…siihen se jäi eilen illalla loikomaan ja samalla kynsillä kuopi levyn pintaa aivan sfääreissään.

   Poista
  2. No itseasiassa märkä paita tai mikä tahansa muu märkä "kuluttaa" lämpöä (=energiaa) kuivuessaan. Eli just toisin päin. ;)

   Märkä villa tosin pysyy lämpimän tuntuisena märkänäkin. Tosin kuin esim puuvilla. Sen on varmasti kaikki kokeneet. Kun puuvillasukka kastuu siitä tulee inhan kylmä, kun taas villasukka pysyy kivemman tuntuisena. Mut ei se villa silti fyysikan lakeja pysty kumoamaan ;)

   Söpö kaveri kyllä on :)

   Poista
  3. Niillä on vaan joku perversio märästä villasta :D ja nuppineulat pitää merkitä tarkkaan.

   Poista
 2. Kaikkien alojen asiantuntija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri hän, kaikkien alojen ja asioiden erityisasiantuntija

   Poista
 3. Mitäpä sitä käsitöistä tulisi ilman tarkastajia. Mä olen vihdoin saanut oman tarkastajani vakuutettua siitä, että lankakerillä leikkiminen ei ole sopivaa koiran tekemistä. Nyt se on tosin keksinyt, että jos joku virkkaa peittoa, tarkastajan on syytä pötköttää kys. peiton päällä tarkkailemassa, että laatu riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei yhen mittään! Kissojen kait pitäisi olla kiinnostuneita lankakeristä, tämä tapaus ei ole. Enemmän nämä pingotushommat tuntuvat kiinnostavan.

   Poista
 4. Ihastuttava tarkastushenkilö. Jos teillä on jo kaikki asiat tarkastettu, niin meille voi mielihyvin tulla jatkamaan uraa. Nätti ku mikä! Ah, ja paitakin (?) näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy jatkuvasti kaikkea tarkastettavaa ja sittenhän kierroksen voi alottaa vaikka alusta! Ja on asioita jotka on hyvä tarkastaa usein, ettei vaan mitään yllättäävää pääse tapahtumaan :)

   Poista
 5. Anonyymi6.51

  Nyt panit pahan: en tiedä kummasta tykkään enemmän, neuleesta vai asiantuntijasta :)
  No, molemmista omassa luokassaan.

  Mun asiantuntija on erkikoistunut kaappeihin, ne täytyy tarkastaa joka päivä useaan otteeseen, ja hiukan pitää aina järjestelläkin

  KissaKas

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tarkastaja viihtyi pentuna vaatekaapissa. Siellä se oli villapaitojen takana päiväunilla ja me käännettiin koko kämppä kunei tiedetty missä se on. Toki jos keittiössä jää komeron ovi auki, niin onhan se hyvä tsekata että kattilat ovat järjestyksessä.

   Poista
 6. Julia11.16

  Mun kissa on kans varsin ihastunut pingotettavien asioiden päällä loikoiluun. Luulis ettei siinä märän neuleen ja kaikkien nuppineulojen päällä voi kovin mukavaa olla, mut väärin luultu vissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bertta oli tänäkin aamuna tosi tomerasti häsläämässä neuleen päällä. Totesin neuleen olevan vielä kostea. Paita on varmaan kuivunut sitten kun kissaa ei kiinnosta.

   Poista
 7. Kaunis neulos! Kamalan nopeasti valmistui. Bertta on ihan sietämättömän ihana ja suloinen.

  VastaaPoista