sunnuntaina, helmikuuta 08, 2015

Käpälät heiluvat

Bertta-kissa on löytänyt hiuslenksut. Ne ohuet kumilenkit, joilla saa letit kiinni. Bertalla itsellään ei toki lettejä tai ponihännän tarvetta ole, mutta voi että niillä lenksuilla on mukava leikkiä! Nytkin on yksi löytänyt tiensä rukin alle ja sitä kaivetaan sieltä esiin suurella antaumuksella. Aamupalan aikaan ihmeteltiin outoa ääntä, joka sitten paljastui tietokoneen näppämistön päällä istuvaksi kissaksi. Näpppärin alla oli hiuslenksu tuijotettavana. Bertta on saanut myös Spotifyn päälle volyymit kaakossa. 

Käpälät ovat siis olleet vauhdissa. Vähän niinkuin tällä Vitruviuksen kissallakin.

Vitruviuksen Kissa
Malli: Da Vinci Cat mittens, Natalia Moreva
Lanka: Rosa nauha sukkalanka, tumman ja vaalean harmaa
Puikot: 3 mm
Fiilis: hyvä kiva bra!

Aloitin lapaset 64 silmukalla vain todetakseni että ahdasta tulee. Ranteen kalakuvion jälkeen lisäsin silmukoita ja vaihdoin sujuvasti 68 silmukan kaavioon. Ei nämä näinkään mitenkään liian väljät ole. Kun olisi ihanmpikkuisen paksumpi lanka, niin saisi vähän paksummat. Ohuesta sukkalangasta neulottuna kun eivät ole pakkaskelin lapaset.

Malli oli kiva neulottava, vaikka kaaviota saakin kytätä tarkkana. Voisin kyllä tehdä toisetkin. Taidan sanoa näin kyllä aika useinkin ja ne toiset jää aina tekemättä :)

Nytkin kyttään, että milloin seuraava osa Sophie's Universeen tulee. Alakerrassa odottaisi lapsen paidan hihan loppu. Jospa koittaisi punnertaa sen eka valmiiksi ja sitten tartuisi taas virkkuuseen. 

Niin, ja ennenkuin vallan unohdan, sain Ilahduttamis-haasteen Kirahvilan Katilta

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain  omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Minä voisin ilahduttaa Harmaata Outia, Ladetsua ja Maria

10 kommenttia:

 1. Hyvä kiva bra, antaa tulla lisää vaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, minäpä täällä heiluttelen käsiäni, puikkoja ja koukkuja. Jos siinä vaikka jotain vahingossa valmistuisikin

   Poista
 2. Ihana tuo Bertta! Pidän ihan erityisesti tuommoisita omapäisistä ja anrkististakin tyypeistä. Keksivät kaikkea kivaa ajankuluksi! Kauniit lapaset ja hauskatkin vielä. Virkkuussa on niin ihanat värit, että siitä ei voi tulla kuin upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bertalla on nyt myös kova villi ulos. Se kömpii aina lumen peittamien tuolien alle ja vaanii sieltä käsin kaikkea mahdollista. Sitten kun tassuja palelee niin pitää päästä sisälle.

   Se seuraava ohjepläjäyskin tuli, mäyttää siltä että pitää keskittyä ihan tosissaan

   Poista
 3. Oijoi, sinä ihanainen! Ilahduttamista tarvitaan TODELLA. Ja mikämikämikä on tuolla kissalapasten alla? Vaikka kuinka koitan miettiä, en saa mieleeni, että olisit esitellyt jotain tuollaista valmista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tässä nyt sitten miettiä sulle jotain ilahduttamissettiä. Saas nähä mitä keksin. Tuo alla oleva virkkuu on vielä kesken. Olen aloittanut sen jo joulukuussa, vai oliko peräti marraskuussa. Taitaa kestää vielä tovin, mallin nimi joku Souhtbay tms.

   Poista
 4. Ihanan iloiset ja huumorilla varustetut lapaset :)

  VastaaPoista
 5. Oi, kiitos ilahduttamisesta (etukäteen)! Ja voi Berttaa, on se niin söppänä. Ja noi lapaset on hienot. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14.52

  Onpa iloinen kisuli :) Hienot lapaset.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, pitikiö minun tämä nähdä. Nyt ei auta muu kuin heti töitten jälkeen kaivaa esille se iso pussi Muskat-jämia ja pistää koukku heilumaan. Tää tekee varmasti jo kipeelle ranteelle hytvää...

  VastaaPoista