keskiviikkona, tammikuuta 14, 2015

Vaarallista elämää

Elin vaarallisesti. Lanka loppui kesken, kuten aavistinkin. Viimeiselle kierrokselle piti pätkiä päättelystä roikkuvia langanpätkiä, että sain kierroksen loppuun. Kun helma sitten kuitenkin oli vähän kesken niin piti ottaa käyttöön design-elementti.

Tämä elementti tosin näyttää joltain hymyilevältä tyypiltä. 

Berttakin heräsi alkuiltauniltaan kun menin viimeistelemään neuletta. Hieroo tuossa pientä kissanpyllyään kasteltua neuletta vasten. Sen jälkeen neule ei olekaan 100 % merinoa, vaan 95 % merinoa ja 5 % kissaa.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi22.56

  Näppärää, tietää, että neule on kuivunut sitten kun kissaa ei enää kiinnosta? Märkä villahan luovuttaa lämpöä. Teillä siellä kaikissa valmiissa neuleissa on kissankarvoja? Viimeistely on puutteellinen, ellei tästä ole huolehdittu.

  Odotan mielenkiinnolla mielipidettä tuosta neuleesta, jos se on mikä luulen. Sanotaanko vaikka, että aika haastava malli pukevuuden kannalta, räveltämön kuvien perusteella. Ei ehkä kuitenkaan täysin mahdoton.

  VastaaPoista
 2. Noh, tällä vaatekappaleella tuskin voitetaan vuoden kuumin puuma titteliä. Vähän tuo helma mietityttää, että onko se liian paksu tms. Mutta sepä nähdään kohta.

  Kaikissa tämä talouden neuleissa on sekoituksena kissakarvaa. Erityisesti siinä pojan paidassa, sen verran asiokkaasti kissa nukkui sylissä neulomisen aikana.

  VastaaPoista
 3. Kissankarva ehdottomasti kuuluu asiaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska siltä ei voi välttyä se on parempi hyväksyä :)

   Poista
 4. Design-elementti ja vuoden kuumin puuma? Näiden kehujen jälkeen todellakin odotan valmista -kuvia!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä mitä se todellisuus sitten on. ei ainakaan tiukkoja leopardihousuja, hah!

   Poista
 5. Mielenkiintoista. Tuolla lailla vaarallisilla reunoilla keikkuen voi syntyä hienouksiakin, yllättäin. Hauska iloinen suu, esimerkiksi. Täytyy sanoa, että kovasti ollaan ruudun tällä puolen kiinnostuneita niistä päällä-kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on mahdollisus että onnistuu huikeasti tai sitten just päin vastoin, sehän se tässä hauskaa onkin. Kunhan olen joskus kotona yhtäaikaa päivänvalon kanssa niin kamera laulaa.

   Poista