maanantaina, tammikuuta 05, 2015

Kukkaniitty

Kesäiset kukkaniityt taitavat kyllä on lumen peitossa. Äitille joululahjaksi tikutetuissa sukissa kukkaniityt kukoistavat talvellakin.

Malli on Roosa nauha -malliston vihkosesta, siitä joka meni hukkaan. Lankana on Roosa nauha -lankaa ja puikot olivat joko 2 tai 2,25 milliset, en nyt muista kummat. 

Oikeastaan haluaisin tehdä samanlaiset itsellenikin, muistan vaan etteivät kädet ihan hirmisesti tykänneet tikuttaa näitä. Malli kyllä toimisi säärystiminäkin. Silloin voisi antaa mennä vaikka kolmimillisillä ja kuviossa vaikka jotain väriä vaihtavaa. Vois olla aikas kiva. 

10 kommenttia:

 1. Anonyymi19.32

  Sukat ovat nätit, napakat ja lämpimät; kiitos.
  -äiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että ovat mieluisat

   Poista
 2. On ne somat. Ja olis kyllä ne säärystimetkin. Tuumasta toimeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tuumassa on taas sen verran paljon toimintaa, että säärystimet kyllä saavat odottaa muita aikoja. Vaikka sellaiset kyllä tarvitsisin..

   Poista
 3. Oletpas taitava! Upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on minusta kovin kaunis malli, eikä mikää kamalan vaikeakaan. Kunhan katsoo ensimmäisellä kuviokierroksella silmukat kohdilleen

   Poista
 4. Mä jo mietinkin, että miten näiden sukkien kävi. Ovat minullakin suunnitelmissa.
  Kauniit kuin mitkä, ja tuo Roosa nauha- lanka on hyvää sukkalankaa :) Säärystimiä todella tarvitaan näissä paukkupakkasissa.

  VastaaPoista
 5. Ovat kyllä tosi kauniit! Mulla on tässä oma lehmä ojassa koska neuloin samat sukat ja myöskin omalle äidille joululahjaksi.

  VastaaPoista