sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Hei hulinaa

Eilen juhlimme aamusta iltaan taloutemme 8-vuotiaan synttäreitä. Siinä ei menoa haitanneet edes alkuviikosta silmäkulmaan hankitut tikit. Pyödänkulma kun oli tullut äkkiarvaamatta vastaan.

Nyt meinaa vähän väsy painaa simmua niin päivänsankarilla kuin allekirjoittaneellakin. Sunnuntainahan voi onneksi löysäillä. Alkuvuodesta tätä synttäriä pukkaa ihan joka nurkan takana. Postipoika kiikutti Keski-Suomeen Rikke-pipon kaveriksi viime vuotiselle Aeolian-huiville. Palautteesta päätellen pipo oli mieluisa :)


Kettu on Mollie Makes-lehden kylkiäinen, oisko ollut viime kesältä? Lanka on Dropsin Nepalia ja puikot taisivat olla 4- ja 5-milliset. Rikke on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava pipomalli.

Nyt jatkan tuusausta briochen parissa. Sujuu jo huomattavasti paremmin.

12 kommenttia:

 1. Aah, brioche! Mun hermot pettivät alkuunsa. Totesin, että ei tullut helppoa välipalaa, vaan että pitää tosiaan ensin vähän harjoitella. Ja olin pudota tuolilta, kun näin, että sulla on SININEN pipo. Mutta teksti onneksi selvensi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei sinistä. Ja pipokin on oikeesti tummapetrooli. Brioche on aluksi vähän ööööö-hommaa kunnes pääsee rytmiin. Varsinkin pyörönä helppoa ku mikä

   Poista
 2. B- sana mainittu! Eikö vain tulekin kuohkeaa? :D
  Pakko kompata, että tuo sinipetrooli on erikoinen väri sinun pipoksesi - mutta tämä olikin se lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. B-sana mainittu! Kylä se on kivaa, kuohkeaa ja ei ollenkaan vaikeaa kun jyvälle pääsee. Aluksi kun sitä kahdella puikolla harjoittelin, niin kyllähän siinä ärräpäitä pääsi. En yhtään ihmettele että herra Westillä on vähän hirttänyt kiinni briochen kanssa ja syntynyt yhtä jos toista :D

   Poista
 3. Minusta tuo väri on ainakin yhtä hieno kuin mallikin! Siis pipon mallista puhun, mutta ihmismallikin on oikein hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dropsin langoissa on tosi hyvä tämä petroolin sävy, siinä ei ole mitään vikaa.

   Poista
 4. Onpas mainion näköinen pipo! Mua koukuttaa tällä hetkellä jostain syystä ihan kamalasti ainaoikeinneule. Sitä pitäisi saada kaikkiin projekteihin. Ja ketuthan on aina plussaa, ei ihme, että saaja tykkäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikke on hyvä malli, sopivan lörppä mutta istuu silti hyvin päähän. Nepal pelittää hyvin ainaoikeassa

   Poista
 5. Anonyymi8.57

  Keski-Suomen tyttö kiittää ja kehuu tätäkin kautta. Aarteita ovat. Toivon pitkää talvea, että saan käyttää pipoa (ja koko settiä) vielä Juhannuksena ;)
  -Marika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuaah, ei lunta jussina! Lupaan tehdä sulle vaikka puuvillaisen jos tuo lumiasia saadaan siten sovittua!

   Poista
 6. Ai jai! Onko sielläkin tiirailtu Stephen Westin instagram-tiliä?

  VastaaPoista
 7. Aah, Rikkehän mun pitääkin laittaa puikoille! Kiitos muistutuksesta; tuo on yksinkertaisuudessaan eräs kaikkein toimivimmista pipomalleista. Tuo on niin kauniin värinenkin että oih!

  VastaaPoista