tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Mitä sulla on noissa pusseissa?

Niin, muutama lankanyssäkkähän sieltä reissusta tarttui. Kirkkaimpana tähtäimessä minulla oli Tukuwoolin villat.
Niitä ryntäsin heti kättelyssä hyllystä rohmuamaan. Pienen harkinnan jälkeen, kävin siis hetkellisesti selväjärkisyyden puolella, päädyin ottamaan sitä neljä vyyhteä. Kokeillaanpa ensin miltä tuntuu, minulla kun on jo visio ja langat yhteen kirjoneuletakkiin. Näistä varmaan tulisi kivat ranteenlämmittimet tms. Ja saahan tätä aina lisää jos tarve niin vaatii. 

Sitten piti ihan hankkia rappuset alle ja kiivetä kaupan kattoon tutkimaan Istexin ohuen ohutta Einbandia. Sitä lähti mukaan kilometrin verran, noin alkajaisiksi. Joku oikein kiva pitsihuivi voi olla mellevä tapaus.

Minulla on ollut jonniinmoisen korkea päähännousema Veera Välimäen suunnittelemasta Graeg-neuleesta. Siihen etittiin pitkään ja hartaasti sopivaa lankaa. Halusin miellellään käsivärjättyä harmaata ja tietyn paksuistakin olisi hyvä olla. Päädyttiin sitten Uncommonin Everyday Sportiin sävyssä Smudge. Oikein hyvä harmaa, reulistu tummempi kuin kuvassa. Vahinko että yksi keristä on huomattavasti vaaleampi kuin muut. Enkä tätä sävyeroa sitten tietenkään bussin valossa huomannut. Vähän liian myöhään äkkäsin että etukappaleet ovatkin ihan eriväriset, kun niitä eri keriltä neuloin. Joten purkuhommiksihan se sitten meni. Langasta on mitä mahtavin neuloa ja esim. nurjat silmukat oikean seassa ovat niin nätisti että!

TaitoShopista hain muuten uudet ranteenlämmittimet niiden huopuneitten tilalle. Nyt pitää pitää huoli etteivät missään nimessä päädy pyykkikoriin kuten edeltäjänsä.  


10 kommenttia:

 1. Onpa ihania lankoja. Ja noi Tukuwoolit! Noi värit on niin syötävän ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukut olivat ihania, oisin varmaan voinut putsata koko hyllyn. Ei kait sitä jouluna ruokaa tarvita?

   Poista
 2. Oi lääh! Mä olen jo menettänyt sydämeni Tukuwoolille, sitä on puikoille juuri nyt. Ja Uncommonin Everyday Sport on ihan jumalaista! Neuloin siitä vasta yhden joululahjan, ja olen ihan myyty. Mullekin sitä takillinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo yksi paidallinen everyday fingering paksuutta, tekemistä vaille valmis siis:) en vaan ole saanut selvyyttä mikä mun tiheys on sen kanssa kun se venyy niin vimmatusti

   Poista
 3. Ihania lankoja ja hyviä värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oli näköjään harmaa painotteisia mun hankinnat. Sopii tähän vuodenaikaan

   Poista
 4. Ihanie lankoja oot löytäny (lue ostanu) ja hyvinhän siulla on järki päässä pysyny siellä neulojan taivaassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän voisi kutsua tärkeiksi hankinnoiksi :)

   Poista
 5. No tätähän on odotettu, eli raporttia langoista :) Mielenkiintoisia ovat. Hauskasti sanottu tuo "korkea päähännousema" :D Odotellaan mitä sen tuloksena syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se korkea päähännousema on sellainen että se nousee korkealle otsan yläpuolelle, semmonen oikein iso kuhmu. Ja jos se ei ala onnistumaan niin sitten se muuttuu kahdeksi sarveksi ohimoille :DD

   Poista