keskiviikkona, marraskuuta 12, 2014

Lämmikettä

Kun ne Taito-Shopista ostetut ranteenlämmittimet menivät huopumaan erään toisen ruumiinosan lämmittimiksi, niin päätin neulasta uudet tilalle.

Langaksi valkkasin matkamuistoksi ostettua Koigua, joka on jo aika pitkään hilloutunut hyllyssä. Vähän katoin mallia huopaantuneesta möykystä, keksin lisää omasta päästä ja annoin mennä.

Ihan kivathan näistä tulivat ja tekevät sen minkä pitääkin: lämmittävät palelevia käsiäni. Mulla kun ei meinaa jaksaa veri kiertää sormissa saakka. Toisenkin version voisi vielä tehdä ja ottaa vielä ohuempaa lankaa puikoille. 

Väreistä sen verran että tuo kuvissa oranssilta näyttävä lanka on luonnonvalossa vihertävän ruskeaa. Olohuoneessa hehkulampun alla se muuttuu oranssiksi, työpaikalla loisteputken alla se vihertää. Kamera taasen menee väristä ihan sekaisin eikä tunnista sitä vihertäväksi millään asetuksella. Että kuvitelkaa oranssin tilalle sellaista mutaisen vihreää. 

Ja muistutuksena vielä:

Bussiretki Titityylle
Titityy järjestää bussimatkan Oulusta Jyväskylään sunnuntaina 14.12. Lisää reissusta www.titityy.fi. Bussiin mahtuu vielä hyvin porukkaa. Lähtekääpä ostoksille jouluiselle Toivolan vanhalle pihalle!

15 kommenttia:

 1. Ovat kauniit!!

  VastaaPoista
 2. Ihana malli ja värit - mulle sopii tuo oranssi hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei se oranssikaan paha ole, hämmästyttää vain miten se väri voi muuttua niin paljon eri valaistuksessa

   Poista
 3. Todella kauniit! Ei tuo orssikaan hullummalta näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koigussa oli kivat värit. jotenkin tuo petrooli viehättää kaikista eniten

   Poista
 4. Jotkut värit ovat kyllä ihan mahdottomia. Mä en kyllä millään kykene muuttamaan oranssia vihreäksi, mutta pakko kai se on uskoa, kun niin sanot. :D Kauniit rannekkeet joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää varmaan ottaa töissä kuva näistä niin saadaan vertailukelpoinen kuva :)

   Poista
 5. Kauniit! Tekisi itsellekin mieli neuloa samanlaiset. Harmi että ne toiset huopuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuo pois vaan!laitat vaan eri värejä ja niille eri neulepintoja. Näissä on korinpohjaa, ainaoikeaa ja helmineuletta. Kahdenlaista pitsiä ja ainaoikea raitaa.

   Poista
 6. Voi ovat kuin korut ihanissa väreissä ja pinta kuviot ovat ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, parasta kuitenkin että lämmittävät!

   Poista
 7. Kauniit on! Ilmeisesti Titityyn verkkosivu kaatui tai jotain suuren suosion vuoksi kun sinne ei pääse ollenkaan. Olisin oikein mielelläni osallistunut matkalle, mutta niin ilmeisesti muutkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Veikkaan kyllä muuta teknistä ongelmaa. Matka on myynnissä maanantaille saakka, joten on tässä vielä aikaa ostaa lippu. Ja ainahan voit laittaa kauppaan viestiä jos muuten ei pelitä. Hyvin ainakin eilen oli tilaa, joten etklhän sinäkin halutessasi reissuun pääse

   Poista
  2. Lisätään tähän vielä, että kaupan sivut toimivat ainakin tällä hetkellä.

   Poista