sunnuntaina, lokakuuta 12, 2014

Yksi risti kaksi

ei ihan pennit miljoonaksi mutta raksia ruksin päälle.

Kävin eilen Oulun kässämessuilla, kuten aika moni muukin tungoksesta päätellen. Kaikenlaista kivaa kyllä oli tarjolla, mekkomyyjiä oli ehkä jo vähän turhankin paljon.  

Lankaa ei tällä kertaa tarttunut mukaan kuin yksi vyyhti ja sekin täysin tarpeeseen, koska näytti uhkaavasti siltä että Aavasta loppuu lanka kesken. 

Mukaan tarttui puinen koottava nukkekotikokoa oleva tuoli sekä puinen tähtikoriste ikkunaan roikkumaan. Samoin mukaan lähti pari metriä sinapinsävyistä pellavakangasta. 

Se mikä itsenikin yllätti oli se että ostin kanavatyön! Myyjänä oli mitä puheliain hauska herrasmies, joka varmasti saisi puhuttua vaikka kenen tahansa pyörryksiin. Nyt täällä sitten pistellään lankaa poikki ja pinoon. Silmät jo vilkkuvat, ja pieni lintukaveri odottaa siipiään. 

15 kommenttia:

 1. Sitä voi joskus ihan päästä yllättämään itsensäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä yllätti minut äysin, en olisi aamulla uskonut että iltapäivällä teen ristipistoja!

   Poista
 2. Minäkin olin eilen messuilla ja ostin kanavatyön :) Sinä olet varmaankin ostanut ristipistotyynyn, ainakin näyttää siltä. Juu, sama herrasmies varmaan sattui minuakin palvelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyhän tästä pitäisi tulla. Aika monta pistoa vaan pitää ensin tehdä. Se setä oli kyllä hupaisa. Pakkasi mun ostoksen valkoiseen mainoskassiin, johon voi sitten itse kuvitella mainoksen :)

   Poista
 3. Aah, otit sen pöllötyynypohjan! Se oli kyllä soma, pyörittelin sitä myös kauan, mutta tyttärellä (joka harrastaa näitä) on edellisetkin messutuliaiset kesken ja pysyin siksi kovana.;)

  VastaaPoista
 4. Jahas, eihän se pöllö olekaan, kun noita sun kuvia lapsen kanssa tiirailtiin. Kissako se? Bertalle kaveri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä enemmän kissa on. Toki juuri tällä hetkellä pistely on kiellettyä koska bertta tunki syliin nukkumaan. Oisko siellä ollut pöllökin? Hankitaan sellainen sit seuraavilta messuilta. Jospa tää ois silloin valmis

   Poista
 5. Omapa kivanvärinen tyyny tulossa, tuota värimaailmaa olisi kyllä kiva pistellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyssä on kyllä kivat värit, vaikka hieman psykedeelinen kissa siihen muotoutuukin :)

   Poista
 6. Molen ihan varma, että bongasin sut messuvieraiden joukosta ;) Siellä kyllä riitti väkeä ja nähtävää. Ne nukkekodit oli ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaneriset nukkekodit olivat tosi kauniita, eivätkä mitenkään erityisen hintavia. Se Muumi-talo esmes maksoi 25 euroa.

   Poista
  2. Harmi ku meidän tyttö 1,5v ei vielä oikein diggaa sellaisista (ei tykkää kuin koneista ja autoista, kiitos kolmen isoveljen), niin ei viitsinyt jemmaan ostaa :D

   Poista
 7. Mikä ihanuus! Tahtoo kanssa! Sattuisitko muistamaan kuka noita myy? Yritin verkkokaupoista kaivella, enkä tuollaisia löytänyt. Suojelusenkeleitä ja taistelevia metsoja kylläkin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanavatyökeskuksesta Kempeleestä näitä pitäisi löytyä. Niitten nettisivuilta en tätä löytänyt, mutta laitapa sinne viestiä ja kysy! Myyntimies ainakin oli sitä luokkaa että se vaikka omin pienin kätösin tekee sulle paketin :D

   Poista
  2. Kiitän! Täytyypä laittaa viestiä sille vekkulille sedälle :)

   Poista