sunnuntaina, lokakuuta 05, 2014

Harmauden huippu

Harmaa täti harmaissa vaatteissa neuloo harmaata neuletta harmaa kissa sylissään. Se kait on eräänlainen harmauden huipentuma?

Harmaassa päässä kuitenkin mietitään värikkäitä joulukoristeita ja hellitellään ajatusta kirjontatyön aloittamisesta. Eikä pienen bambin kuvalla koristeltu ponchokaan hullumpi ajatus olisi. Kaikkea sitä päässä liikkuukin.

Olkapäätä tosin särkee siihen malliin että vähän ajatus harhailee. 

13 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää! Terveisin se toinen harmaa (tai beige tai jokin muu rohkea ja reuhakas). PS. Ja kyllä! Pitäisi varmaan ruveta sitä j-asiaa miettimään, koska joulukuussahan stä ei enää mitään kaksista ehdi. Mulla kyllä kuumottaa nuo bambikaulukset, vaikka eihän semmoisia tulisi ikinä pidettyä, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se tosijouluttajat ole aloittaneet jo juhannukselta? Ne bambikaulukset ois kyllä aika jees, ja jos niitä sitten jouluna edes kerran käyttäisi? Se ristipistotyyny kans houkuttaisi, mutta valmiin tyynyn koko näytti olevan 35 senttiä kanttiinsa. Mikä koko se semmonen on?

   Poista
 2. Harmaata sitten kyllä pukkaa ihan tosissaan, mutta mikäs siinä: harmaat vaatteet on jees ja harmaat kissat aivan ihania eikä harmaasta neuleesta voi tulla kuin hieno. Ja kun ulkona ei ole yhtään harmaata tänään, säilyy tasapaino....
  Jouluttajat ovat aloittaneet kyllä jo juhannuksena ihan oikein, mutta kai sitä on vähän myöhäisempienkin alettava katsetta suunnata siihen suuntaan, ainakin jos itse aikoo tehdä lahjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tasapainoa voi keikuttaa hankkimalla neonoranssit urheiluliivit, kuten allekirjoittanut :) joulujutut olisi kyllä syytä aloittaa. Aloittaa edes miettiä että mitä tekisi ja kenelle tekisi.

   Poista
 3. Ihanan harmaata hämärän hyssyä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ulkonakin vielä harmaa. Noh, harmaassa on monta sävyä

   Poista
 4. Anonyymi7.08

  Voi että, tulin tänne hakemaan väriterapiaa...OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli nyt tällä kertaa reipasta ja riemukasta harmaa. Toisella kertaa sitten toista. Tai saattaa silloinkin olla harmaata, kukapa tietää ;)

   Poista
 5. Oi, haluan koivunrunkokaulahuivin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin puikot esille :)

   Poista
 6. Anonyymi22.18

  Mikä vika harmaassa?

  VastaaPoista
 7. oh, tuo lehti täytyy ehkä selata itse… oliskohan paikallisessa kitumarketissa?
  Muuten olen aina harmaan huipentuma, mutta yksi päivä ulos lähtiessä pohdin että harmaata voi olla vähän liikaakin. Annahan olkapään parantua rauhassa, niin kelpaa jumpata ja virkata :)

  VastaaPoista
 8. Hihihi, harmaa täti :D Mutta onko tää totta, onko oikeesti Woodland Knits tullut suomenkielisenä? Tää on jo liian hyvää ollakseen totta!

  VastaaPoista