maanantaina, syyskuuta 01, 2014

Vielä on kesää jäljellä

Anteeksi jos otsikon mukainen piisi alkoi jyllätä päässä. Se nyt vaan oli ainoa joka tuli aiheesta mieleen. Soi se mullakin nyt piporadiossa. Sori.

Vaikka syksy onkin nyt varallisesti alkanut, niin pitää kuitenkin vielä näyttää se kesän viimeinen ompelus, tämän jälkeen unohdetaan hellepäivät ja siirretään katse kohti, noh, pimeyttä ja vesisadetta? Kuulaat syyspäivät ovat ihan kivoja, silti siellä taustalla kaihertaa se että kohta on tarjolla sitä pimeää, loskaa, pimeää, kylmää ja sanoinko jo että pimeää. 

Leikitään nyt kuitenkin vielä kesää. Että on hellepäivä ja aurinko lämmittää kaikkia. Silloin parasta vaatetta päälle on väljät paidat tai mekot.

Alunperin oli suunnitellut käyttäväni Prairie mekkoon keltaista kukallista puuvillaa pinkillä puuvillalla höystettynä. Kun sitten sai kaavan käsiini niin tajusin ettei haaveilemani kankaat tulisi riittämään mihinkään.

Kun sain ruskea-pinkin version valmiiksi, en voinut kuitenkaan olla kokeilematta. Keltainen kangas riitti juuri ja juuri, vähän kun helmasta nappasi pois, yläosaan. Pinkin kankaan kun palasteli, niin siitä sai helman ja keltaisen kankaan reunasta vielä pienen frillan sekä vinonauhakaitaleen pään- ja kädenteitä reunustamaan.

Ihan sellaisenaan tällä ei kyllä ihmisten ilmoille lähdetä, alle on syytä pukea hame taikka housut. 

Ja nyt sitten se katse kohti syksyä. Kylppärin lattialla on jotain hyvin voimakkaasti lampaalle uhoavaa kuivumassa. 

6 kommenttia:

 1. On kyllä NIIN herttanen malli että :D - ja hei, just luvattiin 20 asteen kelejä ainakin tänne Pirkanmaan suuntaan!!! Vielä ON... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilytti että tuleeko jopa pikkutyttömäinen. Ehkä se tuntuu hyvältä sitten kun on taas kesä. Täällä on kaivettu jo lapaset esiin...

   Poista
 2. Miten ihmeessä olet tarennut tänään olla hiattomassa ulkona, hrrr? Kova mimmi! Ihana on tuo keltainen kangas, siinä on totisesti kesä jäljellä. Ja saumurilla olet pistellyt nuo frillan reunat, eikö niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, äkkiä kun käy kuvia räpsimässä ja sitten sisälle lämpöiseen :) frillan reunat on saumurilla suruuteltu, eihän se ollut kuin kymmenisen metriä yhteensä, kun molemmat reunat lasketaan

   Poista
 3. Hauska mekko ja niin kesäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että pitää laitaa se kaappiin odottamaan ensi kesää. Pitää tässä miettiä syksyisempää vaatetta

   Poista