sunnuntaina, syyskuuta 21, 2014

Lehtisadetta

Jos ihan oikein sääennustetta tulkitsin niin taitaa olla viimeinen hetki kun nautitaan lämpimästä ja aurinkoisesta syyssäästä. Vähän turhan paljon oli kartalla sitä lumihiutaletta ja yöpakkasta. 

Mutta eipä se mittään, talvi on tulossa ja siihen varustaudutaan ahkerasti puikkoja heiluttelemalla.

Kupla-lapaset
Malli: minä itte, ohjeen voi ladata tuosta sivupalkista
Lanka: Novita Joki, harmaata ja keltasävyistä, kumpaakin yksi kerä
Puikot: 4 mm
Fiilis: jep jep

Vähän näistä tuli eripariset. Kaupassa en älynnyt katsoa sinne kerän sisään, sieltä kun löytyi ruskeaa ja sinertävää sävyä. Tein sitten niin että kaivoin sisältä sen ruskea-sini kohdan ulos ja tein raidoittamalla sitä keltaisen sävyjen kanssa. Toiseen lapaseen sitten tietty tuli kaikki keltaiset ja toiseen punaiset. Vähän olen miettinyt että jos hakisi vielä toiset kerät Jokea niin saisi samanlaisemmat parit. 

Huivileikin ensimmäinen huivi on valmis ja tuolla kuivattelee itseään. Seuraava on puikoilla menossa, sen kanssa saattaakin tovi vierähtää.

6 kommenttia:

 1. Kiitos vaan vinkistä, piti eilen osataa mullakin se Huivileikki. Monta kivaa siellä on. Ja tuota Joki-lankaa olen ihmetellyt minäkin. Minusta se oranssi-kelta-puna olisi riittänyt yhdelle langalle, aika outo combo se kaikkinensa on. Mutta lapaset on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivileikki on kyllä inspirova, melkein toivoisin käsiparia lisää. Jos ois neljä kättä niin onnistuiskohan kahden jutun neulominen yhtäaikaa?

   Poista
 2. Aivan ihanat lapaset ja ihanat sävyt. Osasit katkoa langan oikeasta kohtaa:)
  Ja tuo kupla-malli on kyllä ihan superhyper ihana, olen sillä tehnyt vaikka millä yhdistelmillä ja aina toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet tykännyt mallista. Mulla on toisekin kuplat tulollaan, mutta huivit kiilasivat niin äkäsesti väliin että jotuvat odottamaan omaa vuoroaan tovin.

   Poista
 3. Hienot lapaset! Eipä tuo eriparisuuskaan niin haittaa, kun sävyt on niin hyvät.

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset ja tuollaiset suloisen pörröiset :-)

  VastaaPoista