sunnuntaina, elokuuta 31, 2014

Voittajan on helppo hymyillä

Kirja-arvonta on nyt virallisesti suoritettu. Osallistujia oli 24, joka oli aikalailla 24 kappaletta enemmän kuin odotin, luulin ettei Blythen vaatteiden ompelukirja erityisemmin intohimoja nostattaisi. 

Voittajaksi seuloitui Kaisa! Onnea Kaisalle! Sekä kiitos jokaiselle osallistujalle. Oman Blytheni olen hankkinut eBaysta. Se on joidenkin piirien paheksuma FactoryDoll, joka tulee ilman vaatteita. Toisaalta se on halvempi ja jos nukkea aikoo itse tuunata, niin pitäisin sitä aika hyvänä pohjana. eBayn lisäksi Blythejä voi ostaa vaikkapa Amazonista tai Blythen omasta verkkokaupsta Japanista: Juniemoonshop.

Laitathan Kaisa minulle sähköpostia osoitteeseen neulova.narttu ät gmail.com niin saadaan kirja matkaan.

Täällä olisi niin ompelusta kuin neulomustakin näytettäväksi. Tuntuu vain siltä että tämä viikko on mennyt joko lähtiessä liikuntatunnille tai palatessa naama hikisenä sieltä. Koitetaan jossain välissä ehtiä kamerankin eteen. Nyt jatketaan lapasten parissa, jotenkin tuntuu että huomenaamulla niitä tarvitaan. 

3 kommenttia:

 1. Se on tämä naisihmisen elämä yhtä menemistä ja tulemista. Sulla nyt on onneksi ollut tuota sporttia, minusta tuntuu, että elämäni kuluu pyykinpesussa ja astianpesukoneen täytössä ja tyhjennyksessä. Minä niin tarvisin jonkun loman! Ja kuvia taas ootellaan kiihkeästi, mutta senhän sinä tiedät.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen sportin, menemisen ja tulemisen seurauksena saakin sitten viikonlopun pyykätä ja hoitaa kotihommia ihan tarpeeksi. Eiliseltä Ilon reissulta tuli hankittua sen verran paljon lankaa että nyt on ihan tekemisen runsautta ilmassa.

   Poista
  2. Anonyymi19.55

   Outi, eikös, tuota, koulut alkaneet sentään aika vasta? Mä tiedän, lomaltapaluuloma. OP

   Poista