maanantaina, elokuuta 11, 2014

Iiiih ja uuuuh!

Hartaasti odotettu paketti oli saapunut tänään postiin. Renkaat vinkuen ja sauhuten karautin pakettia hakemaan kun asianlaita minulle valkeni.

Olen aivan sanaton. Kuinka kenenkään sormet taipuu tämmöisten tekemiseen? Jotain aivan käsittämätöntä! Ja niin ihanat! Vitsit, nyt pitää saada Emman syysmallisto valmiiksi että pääsee kuvaamaan näitten popojen kanssa.

6 kommenttia:

 1. Katsoin ensin tuota eka kuvaa, että olet löytänyt itsellesi kivat syyspopot, mutta ei sentäs.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ihan taida minun koipiin sopia :D kengän pohjan pituus on n. 3 cm. toisaalta tämänlaiset kyllä kelpaisivat minullekin.

   ja se toine paketti on edennyt kahdessa viikkossa Carolinasta Miamiin, huoh.

   Poista
 2. Voi miten ihanat ja ensikuvasta tuli mieleeni , jotta olit itsellesi ostanut uudet kengät. Hurmaavat ovat. Laita tulitikku tai joku muu vastaava viereen ,että saamme käsityksen koosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrät varmaan että näiden kenkien näkemisen jälkeen se oma kenkienväsäyyritys tuntui onnettomalta tuhertelulta. Pitääpä muistaa tuo mittakaavajuttu seuraavissa kuvissa. Nämä nyörikengät istuvat jalkaan kyllä kuin valetut. Blythen jalka on Barbien jalan kokoluokkaa.

   Poista
 3. Oi oi ja oi... Ihanat. Mulle kyllä kelpaisivat itsellekin. :) Edellisen postauksen vaatevarastopohdiskelutkin osuivat. Minulla tosin se oikeasti oma tyyli on aika musta ja aika pelkistetty. Mutta jotenkin eksyn aina ihailemaan kaikkia ihanpikkuisenliikaa-vaatteita. Mutta voihan niitä tehdä mustinakin ja vaikka runsautta ilman rimpsuja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä minullekin kelpiaisivat :) rimpsuilla tai ilman kaikki passaa, kunhan itse tuntee viihtyvänsä vaatteissaan.

   Poista