perjantaina, heinäkuuta 04, 2014

Paketti

Neljä kuumeista odotuksen viikkoa kunnes paketti oli perillä. Viimeisen viikon se makasi tuolla lähipostissa, koska lähetys oli siipan nimellä ja siippa jossain merillä Ruotsin ja Gotlannin saaren välimaastossa. Tänä aamuna siippa tuli kotiin ja heti kun se oli aamukahvinsa hörsäissyt, patistin sen postiin.

Ja sitten paketti oli minun käsissä!

Teippiä oli runsaasti ja muutaman minuutin kuumeisen näpräämisen jälkeen sain sen auki. Sisällä oli vielä muovinen boksi, joka ei kauaa pidätellyt.

Well, hello!

Tätä täpinän määrää!

20 kommenttia:

 1. OHO! Kuka hän on???? Ja mistä tupsahti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on Blythe-nukke. Hänellä ei vielä ole nimeä, pitää ensin vähän tutustua.

   Ebayn kautta hän matkasi meille Singaporesta saakka.

   Poista
 2. ja nyt kysyn aivan varmasti tosi tyhmästi. mihin tarvitset sen nuken?? Onko se joku keräilylelu vai ... ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä tyhmiäkin kysellä :) Blythet ovat ensisijaisesti keräilynukkeja. Sitten niitä voi tuunata, niille voi ommella tai neuloa vaatteita. Ja sitten tietysti otetaan kuvia ja kaikkea…

   Poista
 3. Onneksi olkoon , ihanan nuken hankit. Siitä on ilo niille jotka tykkäävät tehdä vaatteita ja tuunata nukkeaan. Saa osaamisen haasteita pienessä koossa. Voin vakuuttaa jotta yli kymmenen vuoden kokemuksella , nukkeilu ja niiten tekeminen on upea harrastus. Minä en leiki nukeilla vaan katselen kättenitöitä. Nautin siitä kun toisetkin tykkää niistä. Tervetuloa meidän nukkeilijoiden hauskaan maailmaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ole nukkejutut oikein auenneet aiemmin. Ilmeisesti piti törmätä siihen omalaiseen ja lamppu syttyi. Tässä nyt sitten pohdin kuinka paljon uskallan tätä tuunaamaan alkaa…etten vaan pilaa jotain

   Poista
  2. Katsele nettisivuilta mitä nuo paljon tehneet ovat tuunaillee. Nukkeyhdistyksen lehdessäkin on ollut ohjeita ja neuvoja.

   Poista
  3. Youtubesta olen silmä tarkkana katsonut yhtä jos toista videota, ja silloin homma näytti iisiltä. Nyt kun nukke on tuossa ja siihen pitäisi kaivertimella koskea, iskee jänistys!

   Poista
 4. No nytkö se on sulla? Onnea kovasti, pitkä oli odotus. Jännä nähdä, mille aiot Blythesi kanssa nyt ryhtyä. Odotan innolla pikkiriikkisiä neuleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nysse on! Siippa tuli aamulla puoli kahdeksan kotia, ajattuaan 1 300 kilsaa. Kahvit sai juoda ja sitten patistin sen postiin ja päivystin nenä kiinni ikkunassa että milloin tulee takasin :) pienien vaatteiden näprääminen on kyllä aika...

   Poista
 5. Oijoi! Ite koitin etsiskellä Ebaystä viime viikolla, mutten jaksanut sitten keskittyä riittävästi, enkä tiennyt paljonko noista on järkevää maksaa. Eli paljonko maksoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu minkämoista nukkea haet. Kustomoidut ovat useita satoja euroja. Useimmat "valmiit" ovat sadasta eurosta ylöspäin. Omani on ns. Factory-nukke, ja ne ovat halvempia. En minä osaa sanoa mitä niistä pitäisi maksaa, alan tuntemus on tällä hetkellä heikohkoa...mutta kun seuraa ebayssa pyydettäviä hintoja sekä huutokauppoja, niin saa aika hyvän käsityksen hintatasosta.

   Poista
  2. Ja valmiilla tarkoitan nukkea, joka on siis kaupan hyllystä vaatteineen kaikkineen.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Kyllä semmonen ihan tavisnukke kävis. Seuraavaksi laitan hakusanaksi sen 'factoryn', kiitti!

   Poista
 6. Ensimmäistä vaatekokonaisuutta odotellessa. :) Hänellä on kaunis tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä puoli tässä on että ompelukone on tullut kaivettua esille :) tukka on kaunis ja valtava!

   Poista
 7. Mukavaa odottaa sinun nukenvaatetehtaasi tuotantoa! :) Mutta kyllähän paketin saa hakea joku muukin kuin se, jolle se on osoitettu, jos vain on esittää koodi tai saapumisilmoitus sekä omat henkkarit. Paitsi jos on kyse kirjatusta kirjeestä, se luovutetaan ainoastaan henkilökohtaisesti, paitsi sekin voidaan luovuttaa toiselle henkilölle, mikäli tällä on siihen valtakirja paketin vastaanottajalta. Meillä ainakin paketit hakee se, kumpi on liikkeellä postissa päin, saatetaan toisillemme näpytellä vaan tekstarina se koodi, jolla paketin pääsee hakemaan. Periaatteessa paketin voi siis hakea vaikka naapurin isäntä, ei tarvitse olla edes perheenjäsen. Miksi et muuten tilannut nukkea omalla nimelläsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postiasioihin, paketti oli kirjattu kirje, ja vastaanottaja jossain yli tuhannenkilometrin päässä merillä, joten valtakirjaa on vaikea siinä vaiheessa tehdä. Silloin ei auta kuin odottaa. Ulkomaanpostissa on tuskin koskaan seurantakoodeja, jotka kännykkään asti tulisivat. Tuossa meidän postissa on muutenkin tiukka meininki, sieltä ei saa mitään lähtetystä ilman henkkareita, vaikka kuinka olisi koodia, lippua tai lappua.

   Poista
  2. http://www.itella.fi/liitteet/valtakirja_fi.pdf

   Tuollaisen voi täyttää etukäteen, ja on voimassa 3 vuotta. Jos paljon tulee noita pitkiä reissuja, valtakirja kannattaa olla puolisolla pysyvästi voimassa. Onneksi kuitenkin mies ehti tulla kotiin takaisin hakemaan ihanaa pakettiasi! :)

   Poista