sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2014

All sång på Skansen

Suuntasimme ensimmäisenä Skansenille. Siellä olikin käynnissä illan All sång på Skansen -ohjelman harjoitukset, ja jäimme niitä hetkeksi katsomaan. Kuvassa lavalla on The Fooo-poikabändi (täysin nevahööd to me), joka tyttöjen kirkumisen määrästä päätellen oli vähintäänkin pop ja kaikkea. Lavalla kävi myös toinenkin poikabändi, joka aiheutti ihan samanlaista kirkumista. He myös kerkisivät laulaa luikauttamaan kolme kertaa oman biisinsä #Självis.

Meidän poikia ei poikabändiläiset sen suuremmin innostaneet. Lähdimme katsastamaan karhut, ilveksen poikaset sekä selällään uivat hylkeet. Tyttöjen kirkuminen kuului myös Skansenin toiseen päähän saakka…kotimatkalla kysyinkin pienimmältä että mitä se teinityttö tarkoittaa. Hän ei oikein ollut varmaa mutta tarjosi että semmoinen kirkuva tyttö.

Illalla katsoimme All sångin hotellissa telkkarista. Siinä vaiheessa porukkaa olikin jo kymmenkertaisesti mitä harjoituksissa ja meno tapissa. 

Joitakin vuosia sitten Oulun Rotuaarilla oli yhteislaulutilaisuus. Olin tulossa töistä ja väenpaljouden takia piti talutella pyörää. Rotuaarin aukiolla Mikko Alatalo laulatti ihmisiä, menossa oli "..on silti hyvä ettet näe minua nyt.." hyvin laahaavalla nuotilla. Tunnelma aika kaukana Skansenista.

All sång på Skansen

The Fooo: All around the world

I just want to bee cool: #Självis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti