sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2014

Vaihtelevaa

Ensin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta niin että hikeä pukkaa pintaan. Sitten tuleekin rakeita niin ettei eteensä näe. Eipähän käy pitkäveteiseksi?

Vähän on pientä neulomiskriisiä ilmassa. Kaikkea tekisi mieli neuloa, muttei sitten kuitenkaan ole yhtä tiettyä mallia tai juttua, joka sytyttäisi sfääreihin.

Hätäpäissäni sitten neuloin huivin.

Ashburn
Malli: Melanie Berg, Ashburn
Lanka: Isager Alpaca 2 (sinappi, muta ja hailakka pinkki, vyyhti kutakin)
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: ihan kelpohan siitä tuli

Mulla on vähän asenteita aina-oikeaa kohtaan, siitäkin huolimatta tästä tuli vallan kiva huivi. Aika iso, mutta kyllä sen kanssa pärjätään. Tänään kävin testaamassa sitä Haaparannan reissulla ja hyvin toimi. Ruotsissahan kaikki on aina niin hyvin, aurinko paistaa ja ihmiset ovat kauniita. Ja Rustasta löytyi kiva matto takapihan terassille.

Ihan ei langat riittäneet ohjeen mukaan. Väri B ei riittänyt, joten tein sitä 2. sektorissa muutaman kierroksen vähemmän, samoin kaksi viimeistä kolmossektorin täppäraitaa on värillä A. Tuo hailakin pinkin ja sinapin yhdistelmä se vaan jaksaa puhutella minua. Saattaisin jopa kelpuuttaa raitapaidan niillä väreillä.

Tuo pykäreunapäättely oli kyllä ikuisuuden kestävä mutta kiva siitä tuli kun jaksoi puurtaa.

Nyt näyttää vähän siltä että neulon toisenkin huivin tällä mallilla. Kun en kerran keksinyt muuta.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Satu, tässä on lempihuiviainesta havaittavissa

   Poista
 2. Nämä värit ovat kyllä ihan huiput ja kaunis huivi muutenkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en tiedä mikä siinä pinkissä ja sinapissa viehättää, joku juttu.

   Poista
 3. Tykkään ihan mahdottomasti! Hyvät värit, hyvä koko ja tuo pintaneulos on kovasti mieleen. Tarpeeksi simppeli minun makuuni. Olen hieman huolestuneena seuraillut erilaisten huivien pinnaustahtianiPinterestissä; ilmeisesti tämmöinen vaatekappale on tekemässä tuloaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisätäänkö vielä että helppo ja nopsa neulottava? Toisekseen tuolla on vielä sen verran vilpoinen että jottain lämikettä olla pittää

   Poista
 4. Ihana värien yhdistäminen ja kaunis pinta neuleessa. Ihana huivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mudan värisellä neulottu pintaneule toi mukavaa vaihtelua ainaoikean sekaan. Sillä pinnalla olisi kiva tehdä jotain muutakin

   Poista
 5. Fantastinen värikombo. pitäiskö alkaa itekin? nyt kun neulemojo vihdoin on palannut ....

  VastaaPoista
 6. Haa, en siis ole ainut jolla on asenteita ainaoikeaa kohtaan :D Oon miettinyt monesti että miten pukisin sen tunteen sanoiksi, että kiitos vallan sopivasta termistä :D

  VastaaPoista