sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2014

Täti on vähän väsynyt...

Nyt on kyllä tämä täti sen verran heikossa hapessa ettei tosikaan. Enää ei erota koivuallergian oireita flussasta. Nukkumaan ei pysty kun pää räjähtää rään määrästä ja silmät vaan jatkavat oireiluaan. En ole enää varma myöskään siitä johtuuko silmäoireilu silmätipoista vai siitä saamarin koivusta. Palstalle ei jaksa mennä ja taitaapa huomenna starttaava kesäjumppakauden aloituskin jäädä välistä. 

Lammaspaita olisi valmiina raportoitavaksi, mutta kameran edessä keekoilu ei nyt oikein lähde (kuvitelkaa sellainen hyvin väsyneen näköinen, kolmilla silmäpusseilla varustettu, punasilmäinen keski-ikäinen naisihminen, jonka nenä vuotaa holtittomasti), joten yleisen viihtyvyyden vuoksi mennään yhdellä kuvalla.

Piirteleepä lampaita
Malli: Dessine-Moi Un Mouton, La Maison Rililie
Lanka: Holst Garnin Supersoft ja Noble (Noble: Cider, Cinder Rose ja Willow. Supersoft: Sloe, Burn Orange, Bokhara ja Calypso)
Puikot: 3,5 ja 3 mm
Fiilis: eiköhän tämä nyt kelpaa

En ole kyllä mikään raitojen ystävä, mutta kyllähän tämä nyt kelpaa. Mallina mukavan tuntuinen päällä. Lankahan on mitä pehmoisinta. Ainoa miinus, että tuoksuu vielä konepesunkin jälkeen "jännälle". Paita myös pikkasen kutistui pesussa, joten tässä on nyt sitten 3/4 hihat. Kaula-aukkoa piti hieman kursia kasaan, koska se oli aika antava. Virkkasin reunaan yhden kierroksen piilosilmukoita, ja vaikka se vielä laaja onkin, niin pysyy kuitenkin päällä. Ohjeen kanssa meinasi lähteä järki, koska ne näyttii niin äärettömän sekavalta. Mutta kun vaan teki niinkuin sanotaan, ja varsinkin hoksasi tehdä oikean koon mukaan, (ohjeissa menee helposti sekaisin että mitä kokoa milloinkin tarkoitetaan), niin kyllähän se siitä valmistui.

Käytiin eilen tsekkaamssa YleXPop. Aika kova kirkuna niistä nuoremmista tyttösistä lähti… 

5 kommenttia:

 1. Ihana paita ja paranemista toivotan ♥

  VastaaPoista
 2. Näit siis Robinin? Me kierrettiin sen verran monet lakkiaiset, että ei puhettakaan ja alahuultahan täällä neidit roikuttivat. Mulla on muuten pelkkä flunssa, ei allergiaoireita ja olen ihan älyttömän surkeassa kunnossa. Räkää tulee käsittämättömät määrät ja nukkumisesta ei tule mitään. Tauti on nyt kolmen kuumepäivän jälkeen painumassa keuhojen puolelle (jep, olisi pitänyt olla kotona ja levähtää) ja silmät oireilevat siihen malliin, että räkä lienee tukkinut jotain kanavia ja nesteet tulevat sitten kuin Niagara poskille. Jos sulla allergia vielä voimistaa tuntemuksia, niin voi kauhia. En tiedä, joku konsti tähän pitäisi nyt nopeasti keksiä, mun pitäisi olla ensi viikolla jo hyvässä hapessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiijäkkö, kuulostaa ihan täysin mun taudilta. Kuumetta ei tosin ole mutta muuten. Varmaan joku poskiontelontulehduskin saatu aikaiseksi. Ja nyt oikein ilkkuen paistaa aurinko ja palsta-asiat kaihertavat mielessä. Pitäisi pysyä poissa. Mutkun ne pavut ja sipulit…pysytään poissa!

   Ja kyllä me se Robin nähtiin ja kuultiin, tuossa kuvassa keikkuu. Taloutemme 11-vuotiaan mielestä se oli niiiiin tylsää ettei mitään. Varmaan olisi mieluummin kiertänyt sun kanssa niitä lakkiaisia :D

   Poista