maanantaina, kesäkuuta 23, 2014

Onneksi kesäloma on kesällä

Se on kesälomaloma! Toki villapaitaa, -huivia ja -sukkia ei vielä uskalla pois ottaa, hellekeli kun ei ole pahemmin päässyt vaivaamaan. Ja mikäli Forecan viikkoennuste yhtään paikkaansa pitää, niin rannalle ei pahemmin asiaa ole. Mutta mitäpä tuosta. Meillä leivotaan pullaa ja ollaan iloisia siitä että kesäloma on kesällä.3 kommenttia:

 1. Olet niin oikeassa; näillä mennään! Mukavaa lomaa! Arvon vielä huomista silmukkaseuraa, kun mulla ei ole mitään neulottavaa, mutta ehkä tässä vielä jossain miiteissä nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällähän se on mentävä, sitä oikein muuksi voi muuttaa. Aurinko kuitenkin paistaa ja ulkonakin tarkenee! Tule vaikka juomaan kahvia ja jaarittelemaan, pakkoko sitänyt neuloa on. Ja eikös sulla ollut joku virkuukin, vai onko sille tapahtunut jotain dramaattista?

   Poista
  2. Sille mitään dramaattista. Virkkuita on kesken parikin, mutta he ovat lakanneet puhumasta mulle. Tilasin Stephen Westiltäkin yhden huivimallin, mutta innostus katosi johonkin senkin kanssa. Olen siis kirjaimellisesti lomalla, käsitöistäkin.

   Poista