torstaina, kesäkuuta 26, 2014

Kertaus on opintojen äiti

Neulotutti muttei oikein ollut tiedossa että mitä, niin tein sitten toisen.

Ashburn
Malli: Melanie Berg, Ashburn
Lanka: Holst Garn Supersoft sävyissä Cumfrey ja Sloe sekä Holst Garn Noble sävyssä Cinder Rose. Kaikkia yksi kerä. Sekä pikkaisen Noblea jo unohdetussa sävyssä nypyreunaan
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: pitäisikö vielä kolmaskin?


Tähän toiseen huiviin valitsin värit samasta väriperheestä. On vaaleaa liilaa, magentaa ja tummaa liilaa. Vähän eka mietin että tule vähän jopa liian harmoninen mutta tuo tummin väri tekee terää. 

Kaikkia värejä riitti yksi kerä. Reunusta varten piti ottaa vähän toisesta, mutta sekin olisi varmaan riittänyt, jos kerät olisivat aluenperin olleet täydet. Näitä samoja värejä kun tuli käytettyä aiemmin Lammas-paitaan. 

Malli on kyllä kiva neulottava. Eikä se kolmaskaan mikään huono idea olisi. Olisipa sitten eri värisiä eri vaatteiden kanssa käytettäväksi. 

Suunnittelijalta on tulossa syksyllä uusi malli, joka ennakkokuvien perusteella vaikuttaa, raidoista huolimatta, kivalta. 

17 kommenttia:

 1. Tää toinen on tosi kivan värinen. Minä olen tätä mallia ihaillut jo ennen kuin ohje ilmestyi, mutta oon jotenkin onnistunut vakuuttamaan itelleni, että mun ei tarttee neuloa sitä. No kiitos sun, mä kaivoin esille Väinämöiset, jotka mulla on, ja neulon tän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuloessani tätä huivia mietin monesti että onpas ihan Ladetsun värit :) mun pitää varmaan joku kerta hankkia Väiskistä ne värit, joista möötissä haaveilin

   Poista
 2. Höh, eka kommenttini katosi eetteriin... Olisin vain halunnut ihastella paitsi huiviasi, myös nopeuttasi (vai onko se tehokkuutta?) sekä nutturaa. Voipi olla, että tämä huivi pitää tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivin nopsasta etenemisestä voi kiittää Games of Thronesia. Hankin hbo:n kuukaudeksi ja kohta on 3. ja 4. Tuotantokausi katsottu

   Poista
 3. Ihania huiveja. Yhtään en tarvisi, mutta ihan justiinsa tarvisin tämmöisen itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää malli on kiva ja joutuisa neulottava. Ja sinähän taidat tietää miten saat itsellesi oman ;D

   Poista
 4. Tämäkin on kaunis huivi. Mikä sävyjnen olisi kolmas??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos niistä väreistä mitä kotoa löytyy niin tiilenpunaista, oranssia ja epämääräisen saven vihreää. Jos taas kauppaan pääsisin niin munakoisoa, sinappia ja harmaan roosaa.

   Poista
  2. Kuulosta mielenkiintoiselta, molemmat vaihtoehdot!!! Entäs jos et ihan vielä ehdit kauppaan ja neuloisit ensin se "kotona oleva lankaversio" ja sitten se "kauppaversio" ?? ☺

   Poista
  3. Miten olen huomaavinani pientä yllytystä ilmassa?

   Poista
 5. Tässä huivissa on ihanat värit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat osua sinun värimaailmaasi myös?

   Poista
 6. Tunnen tartunnan alkavan, jo aivan näppejä kutittaa :) Kivan näköinen malli, ja voisi hyvällä onnella syntyä varastolangoista. Taisin noteerata alkuperäisen mallin Pinterestin kautta, tässä voisi askarrella vaikka mitä väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest, tuo kaiken pahan alku ja juuri. Tai tällä kertaa hyvän. Sieltä minä tämän(kin) bongasin. Taisi olla sellainen jossa oli vaaleanpunaista, vaalean sinistä sekä vihreää. Passaa oikein hyvin jos löytyy kolme vyyhtiä toimettomana lojumasta. Tai voihan tähän upottaa enemmänkin väriä, jos ihan hurjaksi ryhtyy!

   Poista
 7. Anonyymi15.31

  Kaunis huivi ja niin on takkikin! Mistä tuollaisia takkeja saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on Creamin. Tai se nyt mikään takki varsinaisesti ole, sellaista college-neulosta. mm. Sokoksilla on aika isot valikoimat Creamin vaatteita, ainakin Jyväskylässä ja Tampereella. Verkkokaupoista löytyy myös

   Poista
  2. Anonyymi22.41

   Kiitos vastauksesta! Täytyypä tutustua kyseiseen vaatemerkkiin, mulle ihan uusi tuttavuus :)

   Poista