torstaina, toukokuuta 01, 2014

Loppukirin paikka

Olo on vähän kuin maratoonarilla 40 kilometrin kohilla. Miettii että onko tässä mitään järkeä ja kenkäkin hiertää pahemman kerran. Jos vain se maali häämöttäisi taivaanrannassa niin saisi lisäpuhtia.

Kirjoneulemekkonen (kuten vähän sen neulojakin) on finaalin kynnyksellä. Toisesta hihasta olisi semmoinen kymmenisen senttiä sekä hihakaarroke jäljellä. Sitten olisi neulomiset taskunsuita lukuunottamatta neulottu. Toki muutama langanpätkä sitten pitäisi piilottaa, mutta kuten tiistainen neulemiitti sen todisti, niin hihan langanpäät on piilotettavissa n. kahdessa tunnissa. Nyt vain pitäisi saada ryhtiä ruotuun.

Samalla koitan tsempata itseäni lähtemään juoksulenkille. Lähteminen kun on monesti se vaikein tikki. Pitäisi varmaan huokutella tuo pienin lähtemään pyörällä mukaan. Edellisellä lenkillä se kovasti tsemppasi: "Jaksaa, jaksaa" ja "Äiti, sun naama on ihan punainen!"

9 kommenttia:

 1. Vaan tuleepa komiata! Tsemppaan, kuin lapsesi: jaksaa, jaksaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tsempistä, tiedän että tuon hihan loppuun tekiminen ei vie kuin muutaman tunnin, mutta kuten juoksulenkille lähtiessäkin, se aloittaminen on se vaikein. Laiskottaa niin peijakkaasti :) Huomennakin pitäisi jaksaa mennä töihin.

  VastaaPoista
 3. kyllä se siitä! sekä neuleen että juoksemisen kanssa. Juoksussa on sama homma kuin neulomisessakin, kun pääsee juoksemisen makuun, ei lenkille lähtemistä tarvitse enää harkita ja miettiä vaan se sujuu kuin itsestään. Ensin pitää vain saada se juoksuvire kohdilleen, sen jälkeen se on ihanaa! eli sinnillä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta! Monesti myös step-tunnille lähtiessä väsyttää ja tuntuu että olisi paljon huokuttelevampaa jäädä sohvalle köllimään. Ikinä ei tunnin jälkeen ole kaduttanut että lähti. Illallahan toki on luvassa Indiana Jonesia tellusta, joten eiköhän se hiha edisty siinä samalla.

   Poista
 4. Tosi upeaa on syntymässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiots, vähän malttamattominahan tässä ootellaan valmista :) melkein toivoisi ettei ihan vielä tulisi lämpimät kelit.

   Poista
 5. Upealta näyttää ja ihania värien kirjoa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi13.43

  Ihastuttavaa ja katsoessakin lämmittävää.

  VastaaPoista
 7. I saw your jumper on pinterest. It is beautiful. Congrats on such lovely work :)

  VastaaPoista