torstaina, maaliskuuta 06, 2014

Kumma loma

Kumma juttu. Ihminen on lomalla ja kaikki maailman aika olisi käytettävänä. Luulisi sitä että silloin lankaorientoitunut ihminen ottaisi kaiken riemun irti ja neuloisi ranteet irti. Mutta pah. Ei huvita. Ei huvita ei niin yhtään. Istuin jopa 300 kilsaa autossa tekemättä mitään. Laukussa olisi ollut puikot ja lankaa, mutta kun ei napannut. 

Tänään toimeennuin sen verran että neulahuovutin kissan. Kyllä se etäisesti kissaa muistuttaa, eikö? 

Ehkä tämä tästä vielä riemuksi muttuu kunhan posteljooni tuo Marie Wallinin Windswept kirjan. Veikkaan että Sage lähtee heti puikoille. Jos vaan värit löytyy hyllystä. Ja oishan se Botanical Knits 2 -kirjakin ilmestynyt. Josko se Mr. Mojo näiden myötä palaisi takaisin? 

6 kommenttia:

 1. Toivotaanpa, että postipoika kulkee lujaa, sen verran on makiaa tulollaan. Mulla olisi intoa, mutta kunto ei riitä. Loma on mennyt sikäli piloille, ettei virtaa ole oikein riittänyt mihinkään tähdelliseen. Minä luulen, että tässä tarvittaisiin aurinkoa ja valoa.

  VastaaPoista
 2. outi: Valon suhteen olet täysin oikeassa. Nyt edes pari päivää aurinkoa täydeltä taivaalta, niin kyllähän se meno muuttuisi vallan villiksi. Kattelin muuten takapihalla että jotain sipulikukan alkua näyttää pukkaavan samoin kuin valkoinen särkynyt sydän pönkii kans ilmoille. malttaisivat vielä vähän.

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit sitä särkynyttä sydäntä! Mulla on semmoinen mielikuva siitä kasvista, että on arka kylmälle keväällä. Kehittele siihen jotain varuilta, ettei käy hassusti. Hemmetti, kun säikyttelet, mun pitää käydä kattomassa huomenna mun oma vastaava tuolla pihalla!

  VastaaPoista
 4. Itse ajattelin että ompelen reipasti nyt hiihtoloman aikana, mutta jotenkuten en oikein pääse koneelle ja kun olisi hyvä hetki... ei huvita. Ei sitten, maailma ei kaadu siihen. Puikot heiluivat viimeiset kaksi päivät, susilapaset haluaisin saada valmiksi ennen loma loppu.
  Aurinkoa olisi kivä nähdä taas välillä, se piristi viime sunnuntaina kovasti.

  Don't worry, be happy ☺.

  VastaaPoista
 5. Outi: pitää kasata jotain sen päälle jos näyttää menevän kovasti pakkasen puolelle.

  Jana: milloinkohan täällä on viimeksi näkynyt aurinko? En muista. Vettä vaan sataa, ei huvita mennä ulos. Neuleummetukset menevät ja tulevat. Yleensä kuivan jakson jälkeen tulvii

  VastaaPoista
 6. Kalliiksi käy tämä. Blogisi lukeminen...sama juttu viime keväänä! ;) <3

  VastaaPoista