lauantaina, maaliskuuta 08, 2014

Ihana aurinko!

Se on siis olemassa ja paistaa taivaan täydeltä!

Auringon kunniaksi hankin narsisseja ja kukapa muukaan kuin Miss Kaikkien Alojen Erityisasiantuntija tuli minua niiden kanssa auttamaan. 

Sillä välin kun se tähysteli taivaanrantaan, minä tutkin kukkapenkistä paljastuneita kohtia.

Särkynyt sydän on päättänyt, että nyt olisi sopiva aika nousta. Minä häntä vielä toppuuttelisin, tuskin ihan vielä ensi viikolla kuitenkaan rantakelejä on luvassa. Vaikkakin merellä näytää olevan usean kymmenen metrin leveyinen sula kaitale rannassa. Tai sitten se on vaan jään päälle tullutta vettä. Harvemmin kuitenkaan on merivettä nähnyt maaliskuussa vapaana vellovan. 

Lisäksi penkistä löytyi useampikin sipulikukan alku, etupihan puolella krookukset tunkevat pintaan. Hartaasti toivon ettei enää tulisi mitään jättipottipakkasia. 

Tässä vaiheessa Kaikkien Alojen Erityisasiantuntija päätti että tuulen aiheuttamat kolinat olivat vähän turhan arveluttavia, ja päätimme yhteistuumin mennä takasin sisälle. Toki K.A.E oli noin kahden minuutin sukimisen jälkeen valmis menemään uudelleen ulos…minä taidan neuloa, nyt on sopivat askelmerkit löydetty.

10 kommenttia:

 1. Teillä on siellä Bertan kanssa hyvä meininki. Minä olen antanut pikkukissan nuuhkia ilmoja vasta ikkunan raosta ja ilmeet menevät sen verran villiksi, että paremoi vielä kesyyntyä sisätiloissa jonkin aikaa.:D On se mahtavaa tuo valo: hulluna tekee mieli heti puuhata vaikka mitä. Tein muuten saman havainnon merellä tässä meidän kohdalla: rannassa oli isoja vesialueita ja meren selälläkin tuuli mukavasti liplatutti aaltoja.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kun useimmista blogeista ihmiset hihkuivat aurinkoa ja kevättä. :D

  VastaaPoista
 3. Outi: vai meinaa kevät saada pikku Lystin pään sekaisin :) kun aurinko paistoi niin huomasin että olkkarin ikkuna on täynnään tietyltä korkeudelta kissan nenän jälkiä. Itse otin päiväunet, oli kiva kölliä kun aurinko lämmitti...

  Iina: aurinko ja kevätfiilis saa ihmeitä aikaan

  VastaaPoista
 4. Kevättä pukkaa ja kohta nenä tuhisee allergioita. Siis minäkin nautin sisällä olosta kun ulkona viima kylmänä puhaltaa.

  VastaaPoista
 5. Kuka olis uskonut eilen että meillä paistaa tänään kaunisti aurinkoa ☺. Ihan eri fiilis.

  Teillä on vielä "paljon" lunta. Meillä on enää muutama centin paksut läisket.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi18.00

  Pöh, Bertta! Sitähän voi aina itse järjestää Taphtumaa sisällä. Kokeile vaikka kaataa tuo kuukaruukku. Niin jo alkaa tapahtua.
  OP, täydellinen sisäilmaihminen.
  PS älä kerro Soilelle, että minä käskin...

  VastaaPoista
 7. Sirkkis: koivun kukinnan kyllä voisi jättää väliin. Viime kevät oli onneksi aika iisi. Meillä on täysi myrsky, pitää muistaa ottaa narsissit sisälle

  Jana: tuola takapihalla on vielä pieniä länttejä, meri kun on vielä jäässä, niin se viilentää takapihan elämää

  Op: bertta läksi kuvien oton jälkeen päiväunille parvisänkyyn. Kun oli ensin todennut että mamman lupaavasti rapistelema pussi sisälsikin vain lakuja, pöh.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi10.04

  Kun KAEA on lähtenyt, menee muutama päivä tarkistaessa että vessan ovi jää auki ja että kukaan ei livahda pihalle ulko-ovea avatessa.
  Ikkunoissa on kummallisia täpliä ja yhden roikkuvan amppelikasvin lehdet jotenkin repaleiset...
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. Anonyymi12.35

  I love your blog !
  I don't understand a single word and have a lot of fun reading the Google translation - the perfect non-sense !
  Anyway, thank you for the wonderful pictures and the inspiration !
  Noëlle
  noellaine.canalblog.com

  VastaaPoista
 10. äiti: kyseinen tyyppi on nyt päiväunillaan parvisängyssä, oli sen verran pitkät pihareissut aiemmin, että pistäähän se väsyttämään

  noëlle: You'll get good laugh with Google Translator :) thank you for your kind words!

  VastaaPoista