tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Maalia haettiin, pipo tuli

Viikonloppuna piti käydä kaupassa ostamassa maalia, jotta pienemmän huone saisi uutta väriä seiniinsä. Reissulta toki löytyi maalia, mutta niin löytyi mm. siemeniä ja lankaa. Juutuin MyBoshi hyllyn ääreen ja huomasin erinäisiä kivoja värejä. Vaikka langassa onkin erityisen paljon akryylia niin sitä muutama kerä päätyi koriin. Sitten siihen tuli pieni pörräämään ja kysyin, että mitäs värejä otetaan sun pipoon. Nämät värit herra sitten itse valitsi:

Villan vähyydestä huolimatta aikas mainio lanka. Nopsa neulottava, paljon värejä ja ihan ok tuntuinen, jos ei neulo muovipuikoilla. Puikkokoko oli 6 milliä, silmukoita 54. Neulos vuorotellen nurjaa ja oikeaa. Tämä pipo on mallia vähän lömppä ja langoista riitti vielä toiseen pipoon, mutta se oli sitten mallia uimalakki. Jos kaksi samankokoista, ei lömppää eikä uimalakkia, haluaisi tehdä niin kahdeksan nurjaa raitaa per väriraita. 

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen. Olen itse katsellut näitä MyBoshit- raikaat värit, mutta 3.50e/50g on minun mielestä "vähän" liikkaa. Ja jos haluat vielä alkuperäinen ohje se maksaa muistakseni 2-2.50e. Mutta taitava neuloja osaa myös ilman ohje ☺.

  VastaaPoista
 2. Jana: näissä langoissa oli kyllä paljon kivoja värejä. Ja jos tekee jotain pientä, kuten vaikka pipoja niin ei se hinta niin päätä huimaa, kolmesta kerästä saa neulomalla kaksi pipoa, eli yhden pipon materiaalikustannus on n. 5 euroa.

  VastaaPoista
 3. Herra valitsi oikein hyvät värit.

  VastaaPoista
 4. Ihana myssy noi on nyt hittejä ja tuossa on ihanat värit

  VastaaPoista
 5. minna: samaa mieltä :) pitää varmaa raahata tuo isompikin mukaan ja katsoa mitä värejä se valkkaa

  sirkkis: värikartta oli kyllä laaja. Itselleni otin neonpinkkiä, sinappia, vaalean sinistä ja luonnonvalkoista. Mitä niistä sitten tulee, onkin toinen juttu!

  VastaaPoista