lauantaina, tammikuuta 11, 2014

What's in the box?

Ostin ennen joulua söpösen peltilaukun. Minulla kun on ollut jo kauan erityinen heikko kohta erinäisille peltisille purkeille, rasioille ja sellaisille. 

Ja parastahan on se että niissä voi säilöä jotain kivaa, kuten vaikka näitä pieniä kukkasia. En vielä tiedä mitä tästä on tulossa. Langat ovat erinäisiä sukkalankojen loppuja: Dropsin Fabelia ja Regian Kaffe Fassettia. Joku oikein iso pinta näistä olisi kiva saada. 

Sekin tiedetään että myös kissoilla on heikko kohta laatikoille, laita tyhjä laatikko lattialle, odota muutama sekunti ja kas, kissa on laatikossa. 

7 kommenttia:

 1. Todella UPEA
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Tuo pinta on ihanan näköistä. Tulee mieleeni eräs kassi, joka oli tehty tuommoisista kukista; se löytyy Pinterestistä mun virkkuukuvista, mutta liekö semmoinen laukku sitten liian pieni pinta tarkoituksiisi.. Voi Berttaa. Tiedätkö, tämä meidän villipentu on niin outo, että ei ymmärrä laatikoiden päälle. Pelkää niitä ihan hirveästi, vaikka Onni näyttää mallia miten laatikoiden kanssa oikein ollaan. Ei me olla miehen kanssa ikinä tämmöistä kissaa nähty.

  VastaaPoista
 3. Suloinen laatikko ja sisältö hurmaavia kukkia. Minäkin himoitsen erilaisia pelti- ja ym rasioita.

  VastaaPoista
 4. Enkuli: kiitos, kyllä tästä ehkä joku päivä jotain tulee

  Outi: juu, niitä sophie digardin tai diegard, tai miten se nyt kirjoitetaan, kukkasia. Olen miettynyt että joko kassi tai huvi tai ihan vaan tyyny. Katsotaan nyt kuinka monta kukkasta syntyy.

  Jospa se teidän villipentu ei olekaan kissa? Kaikki kissat ovat villeinä laatikoihin

  Sirkkis: joulun alla löysin stokkalta aiva ässän teelajitelman, niin näteissä purkeissa ja olivat kaikki vielä hyvän makuisiakin, oikea win-win juttu!

  VastaaPoista
 5. onpa suloinen laatikko! Ja houkuttelevalta näyttää kyllä sisältökin! Tuollaisia kukkasia en ole koskaan itse tehnyt, mutta näyttää hauskoilta.

  VastaaPoista
 6. Mä olen ihan heikkona noihin bambijuttuihin. Ovat ihan huippusöpöjä. :)

  VastaaPoista
 7. Oi kun on yyber söpö :>
  Mää haluaisin sellasen kunnon laatikon/arkun jossa säilyttäis kaikki langat/neulomustarvikkeet. Nyt ovat vähän siellä sun täällä kun ei mihinkään mahdu kaikki samaan paikkaan.

  VastaaPoista