sunnuntaina, tammikuuta 05, 2014

Pientä pintaremonttia

Vaikkei sitä talveakaan oikein ole ollut, niin ilmeisesti kevättä pukkaa, koska tulee fiilis kodin parantelemisesta. Joten ei muuta kuin liisteriä seinään ja tapettia päälle.

Mattapintainen tapetti on kyllä paljon armollisempaa kuin olkkarin seinässä oleva kiiltäväpintainen. Ei näy pohjan kolhut tai muut. Toki tämänkin kanssa sai ne omat kirosanansa lausua. Joku tolvana kun oli leikannut vuodat vähän kieroon. Kukahan lie.

Turkoosin Block-lampun sain siipaltani joululahjaksi. Ihan hauska muitten, vähän vanhempien lasiesineiden joukossa. 

Yläkerran aulaan laitoimme loput Pipin keltaisesta lintutapetista. Mittasin että sitä oli juuri sopivasti kaksi mittaa, joilla pieni seinänpätkä päällystettäisiin. Melkein riitti. Nurkasta jäi puuttumaan kolme senttiä, ja sekös risoi. Sitten leikkaamaan pientä suirua, joka oli sitten liian lyhyt ja nurkkaan piti vielä leikata 3x20 cm pala että saatiin seinä täyteen. Muutenkaan ei mennyt niinkuin Strömsöössä, tapetin pohjavärin mukaan valkattu keltainen maali (jolla esim. ovenympärykset kuvasta vasemmalle on maalattu) ei sitten seinässä ollut lähellekään. Saa nyt kuitenkin olla näin. Eiköhän kodinlaittointo ole vähäksi aikaa nyt t(h)yydytetty.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi14.28

  Hauska tapetti (ruokailutilan ?) seinällä.
  Itse ei vaan tahdo saada aikaiseksi ryhtyä tapetointipuuhiin. Tarvetta olisi.
  -äiti-

  VastaaPoista
 2. Siellähän on oltu tehokkaana! Selvä lintuteema teilla. Ja varmasti noista saa valoa ja kevätfiilistä; nyt vaan verhot äkkiä kiinni, ettei tarvi ulos katsella.

  VastaaPoista
 3. Oih. Ihanat tapetit. Meillä mennään niin turvallisen tasavärisissä, kun tapetit toimii kaikenlaisten perittyjen ja ostettujen kuvatusten taustana. Hukkuisivat noihin ihanuuksiin. Tietysti voisi koittaa valkata jonkun seinän, jolle ei ripustaisi mitään ja vetelisi siihen jotain tuollaista ihanaa. Suostuiskohan tuo mies? Jos vaan ostaisin se tapetin salaa?

  VastaaPoista
 4. äiti: juu, siinä ruokaSALIn seinällä. nämä "uudet" tapetit on helppoja, sen kun läärää liisterin seinään ja asettelee vuodat paikalleen. Tosin se suoraan saaminen on joskus vähän….

  outi: kyllä siinä aika hyvin koko päivä hurahti, ihan piti illan suussa ottaa pienet nokoset. Ja nyt tuntuu alaselässä että on erinäisissä vähemmän ergonomisissa työasennoissa vipotettu. Keittiöön voisi pistää kans tapettia, mitähän lintuja sinne? (Eikä siitä nyt kauhean kauaa ole kun vannoin ettei ikinä tapettaja seinään)

  morso: tapettiseinän ei tartte olla iso, tuo alimmassa kuvassa oleva on vain metrin leveä. Tai voihan jotain oikein superihanaa tapettia vaikka laittaa kehyksiin ja ripustaa seinälle :)

  VastaaPoista
 5. Miten olisi se talitinttitapetti? Sandberg muistaakseni se valmistaja, Waldemar tai jotain se tapetin nimi.

  VastaaPoista
 6. Outi: se ois varmaan aika kiva, sitten olisi tinttejä niin olkkarissa, ruokasalissa kuin köökissäkin. Tosin olen vähän miettinyt yhtä sinipohjaista Pipstudion tapettia. Siinä ei kyllä ole lintuja. Pipillä olisi kyllä yksi jossa oisi riikinkukkoja...

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo kaikki tapeetit. Teillä pyhät meni ja syyhytti käsiä ja euku töihin.

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän mahtava tapetti! Ja tuo sinun sisustustyylisi vanhoine kaappeineen ja lasi-esineineen täydentää tapetin just loistavasti!

  VastaaPoista