sunnuntaina, tammikuuta 19, 2014

Mesan kanssa mennään

Mesa on hyvässä vauhdissa. Matkan varrella on toki huomattu muutamia seikkoja ja korjattu niitä vauhdissa. Toki se pieni täydellisyyden tavoittelija kuiskii että purappa vähän ja tee alusta asti se kohdat, joita olet matkan aikana fiksaillut.

Näistä eniten huomiota vaatinee kaulus. Sen taitereuna kirraa hieman, ja se taas vaikuttaa kauluksen asettumiseen aikaslailla. Noh, kaulus on helposti purettavissa ja uudelleen neulottavissa sitten jälkeenpäin.

Samoin huomasin että näin ohkasella neulottaessa kapeat väliraidat katoavat, joten lisäsin niihin yhden kierroksen lisää. Samoin reikäkierroksilla on juttuja, koska silmukkamäärä on eri kuin ohjeessa. Sen ratkaisun hokasin vasta kolmannella reikäkierroksella ja nyt sitten pitää miettiä että puranko ja korjaanko sen heti alusta asti. Jotenkin ei huvittaisi purkaa.

12 kommenttia:

 1. mahtavat värit! Tästä tulee upea!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.45

  Tosi hienot värit. Koska se on Mesa, älä pura. OP

  VastaaPoista
 3. P: näin toivomme!

  Op: esittelin näitä "ongelmakohtia" siipalle, pyöritteli silmiään ja sanoi ettei niitä kukaan huomaa. Oikeassa oli. Tällä mennään. Mutta kauluksen korjaan, sitten myöhemmin

  VastaaPoista
 4. Tiiti11.08

  Ai taivas, kyllä saat taas kaunista aikaiseksi!!! Älä pura, jatka vaan, ainahan voit tehdä toisen, eri sävyisen. Jos tämä on ns.harjoituskappale.

  VastaaPoista
 5. Kaunista teet ja se täydellisyys vain tivaa sitä purkamista. En minä vierheitä nää joten jatka vaan.

  VastaaPoista
 6. Tuosta tulee aivan upea! Eikä mitään purkamisia, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 7. No niin, näyttää siltä, että minäkin pääsen tänne nyt kommentoimaan. Eli testiä testiä: Joko pääsit vartalo-osaan asti?

  VastaaPoista
 8. tiiti: tehdään nyt eka tämä valmiiksi, puhutaan sitten vasta niistä toisista :) vaika muutama hyvä värikombo olisikin mielessä

  sirkkis: tän paidan ohjeissa itseasiassa kannustetaan irrottelemaan, joten ei enneta joidenkin puuttuvien reikien vaivata!

  maija: ei pureta, tällä mennään

  outi: kiva että pääsit linjoille. Viimeisessä raidassa mennään. piti ottaa päiväunet tässä välissä. Illalla tulee Hercule Poirotia ja muuta, eiköhän silloin kaarokekin ole jo valmiina

  enkuli: vaiika kuva ei kyllä näytä värejä oikein hyvin, niin olen väriväalintoihini oikein tyytyväinen

  VastaaPoista
 9. Oi, oi, hyvältä näyttää värit, tosi mehukas yhdistelmä.

  VastaaPoista
 10. Voi teitä ja teidän Mesoja... Onko tuo Nuvemin alku kohta pakko laittaa jäähylle :D

  VastaaPoista
 11. Tiiti8.35

  Soile, näytä väliaikatietoja! Joko olet kainaloissa? Vai hihaako pukkaa? :) (jännityksellä täällä odottelen...)

  VastaaPoista