tiistaina, tammikuuta 14, 2014

Mesa oi mesa

Piti sitten mennä ja ostaa Mesan ohje. Nyt on lattialla leviteltynä erinäisiä määriä lankoja ja niiden erilaisia väriyhdistelmiä. En halua mitään aivan älytöntä väri-iloittelua, joten vähän tässä pitää pähkiä.  

Ensiksi ajattelin itsekehräämiäni lankoja. Kuvassa ylinnä on bling blingillä höystettyä merinoa ja sen alla alpakkaa, joissa saattaa olla silkkiä seassa. Kaveriksi voisi ehkä laittaa Dropsin alpakkaa. Nämä vaan tuntuvat kaipaavan jotain väriä seurakseen, mutten keksi mitä.

Sitten olisi nää Koigut, joista vihertävän ruskea välttämättä haluaa näyttäytyä keinovalossa oranssilta. Nämät tuskin riittävät mihinkään, mutta kaveria en ole näille keksinyt. Värit olisivat noin muuten aikas hyvät.

Toistaiseksi parhaimmalta idealta tuntuu Vellamon ja Madelinetosh Lacen combo. Näitä on semmoinen 244 g joka voisi just ja just riittää. Pitäisi varmaan tällä kertaa tehdä mallitilkku?

16 kommenttia:

 1. Mokkakissa: enchanted mesa, kts. Edellinen postaus, siellä on linkkejä

  VastaaPoista
 2. Nuo ylimmät langat! Niihin jos pääsisin käsiksi niin ehdottomasti Mesa niistä. Muakin on jo pitkään houkuttanu kyseinen ohje. Todennäköisesti menen dropsin alpakoilla. Kotoa löytyy nyt tosin vain vähän tylsiä värejä.

  VastaaPoista
 3. Ooh minä rakastuin noihin Koiguihin. Niihin vielä kaveriksi harmaa. <3

  VastaaPoista
 4. Upeita on, voi vitsit! Onkin hyvä idea kuvata noita comboja niin voi vaikka porukalla funtsia. Minä kallistuisin ylimpään tai alimpaan.

  VastaaPoista
 5. Heippa, löysin blogiisi ja huomasin että olet Oulusta. Mitä lankakauppoja suosittelisit täällä? Kävin tänään villiinassa(en tykännyt), ja nappi kikassa (oli muuttunut tosi kivaksi, olen käynyt siellä joskus vuooosia sitten).

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2.10

  Perun suuria sanojani. Mesasta oli myös muutama tyylikäs toteutus: hyvin yhteensopivat värit, keskeisiltä osiltaan istuva koko & rauhallinen poseeraus...t. Se tylsä ihminen, joka sanoi Mesaa vahingossa tulleeksi - OP
  PS Mietin vaan, että jos tuon toteuttaisi ommellen, esim. valkoiseen kauluspaitaan? Tai trikoosta...
  Ihania lankoja.

  VastaaPoista
 7. Paula: nekin ovat kivat ja pehmoiset ja kaikkea. Nyt on kyllä vaikea päätää

  Tiina: koigujen kanssa kyllä passaisi joku harmaa. Minä vaan tuota yhtä väriä ihmettelen että miksi kamera ei tunnista sitä?

  Outi: hauskinta on se että mulla olisi vielä yksi viheäsävyisten kimara vahvistettuna oranssilla, ja se olisi musta kiva. Paitsi etten haluaisi käyttää sen väristä paitaa...

  Jonsku: oulussapa hyvinniin. Villiinan ja nappikikan lisäksi lankoja löytyy esim. somikita, lankamaailmasta sekä maakarista. Ja jos joskus suuntaa Haaparannalle niin kannattaa pysähtyä Simossa Böökissä, siellä on loistava valikoima dropsin lankoja

  Op: mesa vosi olla aikas vinkeä trikoosta, tosin minen tajua miten ne drapeeraukset sitten pitäsi tehdä. Ja mitä malliiin tulee niin kyllä ne lankojen sävyt ja istuvuus vaikuttavat oleellisesti. Itse lähtisin ajatuksesta että itse malli on ehdotus, ja ohjeessa kannustetaan kokeilemaan, ettei tartte otsa rypyssä tahkota.  VastaaPoista
 8. Ihania värikomboja! Mua houkuttelee eniten ylin vaihtoehto, mutta mulla onkin nyt joku sinappi-vaaleanpunainen-kausi menossa. :)

  Itse ajattelin aloittaa omat westit Drangeyllä.

  VastaaPoista
 9. Onpa ihanan vinksahtanut paita... (Katsoin ed. postauksen linkistä kuvia.)

  VastaaPoista
 10. senja: sipappi ja vaaleapunainen passaavat jännästi keskenään, mutta kaipaavat jotain lisäväriä kaverikseen.

  annuliina: vinksahtanut on hyvä kuvaus. Kun itsekin muistaisi ettei neulominen ole niin vakavaa. Entäs sitten jos tuleekin vähän vinksahtanutta, ei se maailma siihen kaadu!

  VastaaPoista
 11. Miten olisi joku tuollainen koigun (sini)vihreän värinen tuon ekan kombon kanssa ?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi22.03

  Alimman kuvan väreissä on jotain kierrettä, kuten mallissakin. Viileän, viileän hillittyä villiä. Niistä tekisin! :)

  VastaaPoista
 13. nuo ylimmät on ihania. mut se on sanottava siitä Enchanted mesan mallista et kandee ehkä nostaa kädentiet n.10cm ylöspäin. Olen itse neulonut vimmaisena samaisen retaleen ja siitä tuli ihan kiva joo, mutta käsiä ei pysty ohjeen mukaan toteutetussa paidassa nostamaan ilman että paidan helma nousee korviin... koitan saada kuvat omasta paidastani piakkoin tuonne blogiini ni voit käydä kurkkaamassa mitä tarkoitan... Muuten kyllä tosi vinkeä malli (toteutin omani huivilankojen jämistä kaksinkertaisena) Neulomisen iloa!!

  VastaaPoista
 14. pirjok: mahdollisuudet ovat monet...mietintämyssy pulputtaa

  nimetön: tykkään ite kovasti tuosta värikombosta, toki lanka on ehkä vähän liian ohutta

  A-L: kiitos vinkistä, pitää käydä kattomassa kuvat!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi11.02

  "nimetön: tykkään ite kovasti tuosta värikombosta, toki lanka on ehkä vähän liian ohutta"

  Ajattelin, että mallin ollessa tuollainen (ml. A-L:n kommentit paidan mallista hihoista ja sen mukaisesta käyttäytymisestä) ohut lanka ja vähän "hetalemainen" toteutus rennoin silmukoin ei olisi aivan päätön ajatus.
  Värit harmaanvioletit ja tujaus lämmintä keltaista ovat vain kovin herkulliset.

  VastaaPoista