perjantaina, joulukuuta 27, 2013

Tyhmä myssy ja kivat sukat

Hyvää joulun jälkeistä elämää! Vähän on jotenkin pullea olo…

Se Pressed Leaves-myssy valmistui jo jokunen päivä sitten, mutta siitä tuli ihan tyhmä. Se sopii hyvin taloutemme kuusivuotiaan päähän, minun päässä se näyttää lähinnä uimalakilta. Ja se ei kuulkaas ole hyvä asia. Pitäisi oikeastaan purkaa koko tuotos resoriin saakka ja lisätä ainakin yhden mallikerran verran lisää silmukoita. 

Se mikä taasen on riemukasta on sukat.

 Ne on neonii 
Lanka: Regia Fluormania Color ja Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm
Fiilis: loistavat!

Neonit loistavat ihan oikeasti sellaisessa keskipäivän hämärässä ulkona. Hyvin löytyvät myös makkarin lattialta aamulla. Olisi muutama muukin visio neonlangasta, mutta nyt on käsissä yksi huivi, josta puuttuu enää yksi kierros ja silmukoiden päättely. Sellainen tunnin homma, on meinaan muutama silmukka ilmestynyt matkan varrella.

18 kommenttia:

 1. Vau, mahtavat sukat, mäkin haluun tuommoiset :)

  VastaaPoista
 2. Hienot ovat sukat! Saattaisin itsekin innostua, jos olisin kaksisempi sukanneuloja. Piposi lohduttaa jonkin verran, sillä minä neuloin sellaisen ison hartioiden alle ulottuvan kauluri/cowl/härpäkkeen ja siitä tuli niin kamala, että purkuun menee. Minä olen liian vanha katselemaan kötöstyksiä.

  VastaaPoista
 3. Virkattu lintu: sitten aan puikot suikimaan ja kohta sukat on sun!

  Outi: noh, kötöstyksiä nyt kukaan halua katella, harmi sinänsä että joskus niitä kötöstyksiä vaan tuppaa tulemaan. Mikäs siitä sukan neulomisessa kiikastaa?

  VastaaPoista
 4. No on kyllä upeat sukat!!!

  VastaaPoista
 5. Ai miten hauskat sukat!

  VastaaPoista
 6. En minä tiiä. Nykyään kun tämä neulomiselämä on tämmöistä, ettei mitään saa valmiiksi asti vaan kaikki pitää purkaa tai työt muuten vaan hyytyvät, niin sukkia ei uskalla edes aloittaa. Ne olivat ennen vanhaan ne varmimmathyytyjät; siis silloin kun vielä sai muuta neulottua. Olen yrittänyt virkata, kun neulominen menee persiilleen, mutta enköhän penteles virkannut sitten liian suurta. Taidan vetäytyä odottelemaan vuoden vaihtumista. Josko sitten kulkisi paremmin.;)

  VastaaPoista
 7. IHANAT sukat tuollaiset neonmadot minäkin tarvitsisin, löytyisi pimeässä.

  VastaaPoista
 8. Kivat sukat. Montako silmukoita sulla on? Polven alle.

  VastaaPoista
 9. Tässä sysipimeässä tarvitaan juuri tuollaiset
  erottumaan ja näkymään. Ihanat, just neonväriin sopivat.

  VastaaPoista
 10. Elina: kiitos, värillä on väliä :)

  inkeliina: nämät ovat semmoiset ettei näitten kanssa voi ainakaan kovin paljoa mököttää

  Outi: uskotaan vakaasti että ensi vuoden puolella kulkee ja lujaa! Väkisin ei kannata yrittää, silloin menee metsään niin että kolisee

  Sirkkis: neonmato :) kyllä löytyvät hämärässäkin

  Jana: loin 100 silmukkaa ja resorin jälkeen aloin kaventamaan jokaisessa neon raidassa kaksi silmukkaa pois per raita. Nilkassa silmukoita oli 60, yksi raita kolme kierrosta korkea.

  Rva pioni: kiitos, tuolla ulkona on niin harmaata ettei uskoisikaan. Ensin on pimeää, sitten sininen hetki, sitten hämärä hetki, taas sininen ja sitten painutaan pimeän puolelle. Valoisaa ei oikeastaan ole. Nytkin sataa vettä.

  Enkuli: kiitos!

  VastaaPoista
 11. Hahahaa! Mahtavat sukat. Luulin ettei tuosta neonlangasta voi tehdä mitään kivaa, mutta sait kyllä kääntämään kelkkani!

  VastaaPoista
 12. Mahtavat neonsukat! Cool!

  VastaaPoista
 13. nyt on kyllä niin mageet sukat että huh huh

  VastaaPoista
 14. Iihanat sukat! Ja näytti ohjekin olevan, kiitos (ei sillä et ois tuota samaa väriä kerä kaapissa) ;)

  VastaaPoista
 15. Nämä on kyllä aivan ihanat! Pahoittelen että tulen mitä luultavammin tekemään lähestulkoon just samanlaiset, sattui nimittäin lankakaupassa muuten asioidessani silmiin tuo neon-ihanuus ja sitten kaveriksikin tarttui mukaan kenties just samaa harmaata Fabelia... :)

  VastaaPoista
 16. No on kyllä ihanat sukat, piristävät tätä synkkää, pimeää aikaa kummasti! =)

  VastaaPoista
 17. Ihanat sukat! Kiva blogi noin muutenkin, täytyy tulla toistenkin ;)

  VastaaPoista