sunnuntaina, joulukuuta 15, 2013

Ohituskaistalla

Aikani tuijottelin sivusilmällä neonlankaa samalla kun neuloin myssyä. Uteliasuus nousi huippuunsa ja kävin etsimässä sukkapuikot ja loin silmukat. Aikas mellevää raitaa pukkaa tulemaan!

Keittön ruokapöydällä on pahvilaatikko. Sen sisältä kuuluu ystävällismielistä hurinaa. Jos lähemmäksi menee niin huomaa ettei varsinainen vastaanotto ole erityisen ystävällien.

16 kommenttia:

 1. Mahtava kuva Bertasta!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17.59

  Siinäpä syy miksi en tunne oloani mukavaksi kissojen lähellä... Tunnen, kuinka nuo kynnet imeytyvät ihooni... Auts.
  Hienot sukat.

  OP

  VastaaPoista
 3. Hieno tassukuva! Teilläkään ei siis leikata kissojen kynsiä.;)

  VastaaPoista
 4. pikkusisko: tuo on vähän kuin se punainen valo oven pielessä: ei saa häiritä!

  op: Bertta nukkui tänään sylissäni kun neuloin. Se eka leipoi tassuillaan ja sitten pari kynttä jäi pitelemään kiinni minun ihosta. Ne on kyllä terävät kapistukset

  outi: ei kissojen kynsiä saa leikata, nehän olisivat täysin alastomia ilman!

  VastaaPoista
 5. No kappas, idean siemen upposi hyvään maahan. Et sinäkkään kuitenkaan sitten raidoita neonia toisella :D
  Omat sukkani sain juuri valmiiksi, pitäisi vielä kuvata ne.

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sulla!
  Meillä on kolme kissaa ja kyllä leikkaan kaikkien kynnet mutta vain sen terävimmän koukun kissojen kunsisaksilla joissa on "turvaläpyskä" ettei vahingossakaan tulee liikaa napsittua. Ja meidän karvasuikerot ihan jonottavat omaa vuoroaan siihen leikkauksen:-)

  VastaaPoista
 7. Kyllä nykyisin kissojen kynsiä leikataan varsinkin vanhukset saavat helposti tulehduksia haavoista ja sama homma on pienten lasten kohdalla myös. Niistä otetaan se terävinpiikko pois. Kauhutarinana kerron jotta Amerikassa lääkärit poistaa kotikissoilta kynnet jotta hieno koti ei kärsi raavinnasta.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi21.59

  Tuskinpa Bertta tulee aiheettomasti ketään raapimaan.
  Tuon laatikon se haluaa pitää nyt itsellään.
  Tuli tässä perjantaina riehuttua; vieläkin väsyttää moinen.
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. kaunis raidalliset. :) neulon tässä sun ohjeesta kupla-lapasia, laitanko linkin tänne blogiisi kun joskus julkistan lapaset blogissani?

  VastaaPoista
 10. Ou nou! Tuommosta lankaa mää en oo vielä nähnytkään =0 aivan ihanat värit! Mutta miten nöyhtä puoli? Onko Puromaista nöyhtää havaittavissa?

  VastaaPoista
 11. Joulu on parasta aikaa kissoille, koristeita ja laatikoita :D
  Tuleepas kivaa tuosta neonista, minä alan pikkuhiljaa lämmetä neonille. Ihmeellistä...

  VastaaPoista
 12. viivi: pystyykö kissa kiipeämään esim. puuhun kynsien leikkauksen jälkeen? Bertalla on meillä muutama paikka mitä se käy säännöllisesti kynsimässä: oma raapimispuu, eteisen kangaslaatikot sekä yläkerran sohvannurkka. Jälkimmäiset ovat helposti korvattavissa. Kyllä ne pienet tuhot kestetään

  sirkkis: kissan kynsien poistattaminen tekee kissan puolustuskyvyttömäksi. Sittenhän on olemassa semmosia kynsituppejakin. Mutta eiköhän ne muutamat naarmut huonekaluissa kestetä :)

  äiti: Bertta on siitä kiva kissa ettei se saa hepuleita ja kynsi silittäjäänsä yks kaks yllättäen. Kissa ja pahvilaatikot ovat kyllä semmonen yhdistelmä ettei toista

  iina: voit linkittää jos haluat

  sufferiina: Lanka on Regian lankaa, jotka ovat käyttäytyneet todella mallikkaasti. Tiukkakierteistä joten ei mitään Puroon verrattavissa

  inkeliina: pahvilaatikko on ihan parasta parhautta. Tai ihan vaan pahvinpalakin kelpaa pyllyn aluseksi jos ei kokonaista laatikkoa ole saatavilla. Neonia voi laittaa silleen ihan pikkasen, vaikka pari raitaa harmaan villasukan varteen. Keskiharmaa ja neonpinkki on minusta aikas mellevä yhdistelmä.

  VastaaPoista
 13. Meidän kissat kyllä mökillä kiipeilevät pihakoivuissa, kotona on raapimispuita ym. En leikkaa kuin n. 2mm kerralla eli kärjen. Jos ovat päässeet liian pitkiksi niin"sutivat tyhjää" laminaattilattialla;) silloin kun saavat juoksuhepuleita.
  Maaseudulla jossa kissat saavat olla ulkona kynnet kuluvat luonnollisesti mutta sisäkissoilla ei edes raapimispuu auta. Meillä kissat alkavat puremaan kynsiään kun ne ovat liian pitkät.
  - En muuten tarkoittanut moittia niitä jotka eivät leikkaa. Kerroin vain omista kokemuksista.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi23.40

  Hih, huriseva laatikko :-)

  Kynnet ovat esillä, koska kissa ei näe (että käsi / kuka). Oman kissan kohdalla: kynsiä heti vähemmän, kun tuli "yhteys". Ikävä kyllä sohvan istuinten välistä pääsi alta tassulla ronkkimaan, eikä sohva ollut läpinäkyvä...

  VastaaPoista
 15. viivi: mulla taisi tulla eka mieleen kynsienleikkuusta kynsien kokonaan poistaminen, joka on mielestäni erittäin epäeettistä.

  Ja ne juoksuhepulit, mitähän niillä silloin oikein pyörii päässä? Bertan porrasjuoksuhepulit kuuluu taatusti naapuriin saakka :)

  nimetön: boksissa kävi aikamoinen hurina, ja sinne sekaan kun laittaa leikkihiiren, niin johan käy semmonen kolina ettei toista! Tämän aamun surin vihollinen oli muuten kumilenksu. Siitä ei paljoa jäänyt jäljelle.

  VastaaPoista
 16. Onpas tosiaan kauniin väristä raitasukkaa tulossa! =)

  VastaaPoista