lauantaina, marraskuuta 16, 2013

Sherlock hoi!

Tarvittaisiin rautaista päättelykykyä...

12 kommenttia:

 1. Lankahelvetin sivuilta oli linkki tälläiseen ohjeeseen, missä lanka päätellään samalla kun neulotaan http://www.garnstudio.com/lang/fi/video.php?id=139

  VastaaPoista
 2. oho, "muutamat" langanpäät ☺ pitää hauskaa

  VastaaPoista
 3. Upea tuo neule on ja värit herkullisia. Mutta tuo on jo rankaisua muistuttava lankojen kaaos. Sinulta taitaa tuokin onnistua.

  VastaaPoista
 4. No, vaan onhan sulla sitä.;)

  VastaaPoista
 5. Tuo kuplaneule on muuten kivan näköinen nurjaltakin puolelta!

  VastaaPoista
 6. Ei munkaan lempipuuhaa, mutta mulla on ystävä joka tykkää tuosta ja kiikutan hänelle töitä aina välillä muovikassillisen!

  VastaaPoista
 7. Olen tekemässä juuri kuplalapasia, ja hoksasin yhtäkkiä, että 70-luvun klassikkokirjasarjan "Kauneimmat käsityöt" ensimmäisessä osassahan on vauvantossut ihan samanlaisella kuplaneuleella, ainoana erona, että kuviovärillä tehdään 6 kerrosta, mutta samalla tavalla silmukoita purkamalla tehdään sitten se "kupla". :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi21.20

  Hei!

  Löysin kuvasta punaisen langan
  =) Juuri tämän viikon aikana olen päätellyt langat 6 neuletyöstä, joista yhdessä oli about miljardi (tai no ainakin kolmekymmentä) langanpäätä, joten en voi kuin sympatiseerata tuskaa. Ahistavvaa hommaa. Tsemppiä urakkaan!

  - Ritutiina

  VastaaPoista
 9. Miia: no höh, mutta sittenhän jäisi tämä jälkihiki kokonaan ottamatta!

  Jana: näitä on muutama. Kuvassa olevat eivät ole ainoat laatuaan

  Sirkkis: meillä oli pikkujouluissa taikuri, joka temppuleerasi narujen kanssa. Siltä tämäkin homma varnaan kävisi kädenkääteenssä

  Outi: onneksi näissä kyseisissa päättelytaidoissa ei sitä älliä tartteta...jih!

  Rva silmukkainen: nurjapuoli on kyllä sekin aikas hauska tässä neuloksessa.

  Auli: tuommøinen ystävä olisi kyllä hienoa olla olemassa. Mutta on siinä tietty se herki kun kakki langanpäät on saatu piilotettua. Silloin voi vähän tuulettaa

  Marij: tää neuloshan on varmaan keksitty jo miljoona vuotta sitten. Kuvioraitojen määrällä saa muokattua pallon muotoa ja kokoa.

  Ritutiina: tulee jotenkin mieleen Orkney-neule jossa oli senseitsämän sataa langanpäätä. Sitä pääteltiin muutama ilta ja välillä oli vaikeuksia minne tunkea lankaa

  Arkimamma: juu, värit on kivat!

  VastaaPoista
 10. Olet selvästi paranemaan päin kun on jo uusi neule valmiina. Mä ihan julmasti kuljetan raitavärejä ylöspäin, mutta noin monella värillä se ei ole toimiva vaihtoehto.

  VastaaPoista
 11. Mari: kyllä tässä jo elävien kirjoissa ollaan. Tuossa on viisi väriraitaa, joten aika sotkuksi se oli mennyt lankoja kuljetellessa. Kahtaa kuljettaa vielä ihan hyvin.

  VastaaPoista