torstaina, marraskuuta 28, 2013

Nastat natsaamaan

Tuli kerrankin vaihdettua nastarenkaat pyörään juuri oikeaan aikaan. Tiistaina nastat alle ja seuraavana päivänä niitä tarttittiin. Saa sitä silti aika varovaiselleen mennä, aikamoiset luistinradat tuolla. Tänään päätin mennä bussilla, ei sitä luuntiheyttä pakko ole testata kotikonstein.

Lumen-huivia olen tikutellut, lanka on kyllä peijakkaan kivaa. Vyötteet vaan menin hukkaamaan, joten langan nimeä en muista joku Shialon tjs. kashmiria, angoraa ja jottain Bratt Pittiin haivenia siinä oli. Ainoa vaan että lanka haisee vähän pahalle. Johtuisiko se noista haivenista sitten?

Yritin huivintekelettä kuvatakin, mutta siitä mitään tullut tämän kaiken kattavan pimeyden keskellä. Koska taloutemme Kaikkien Alojen Asiantuntija tuli siihen viereen ottamaan selvää että mitä ihmettä täällä taas on tekeillä, niin se pääsi sitten kuvaan. 

Pitää vielä vähän nolona tunnustaa että olen täysin koukussa HayDay-peliin. Nytkin taitaa olla parempi mennä kattomaan onko pekonipiirakat valmistuneet vai joko laiva tullu takasin uuden tilauslistan kanssa...

5 kommenttia:

 1. Anonyymi10.09

  Uteliaisuus huipussaan !
  -äiti-

  VastaaPoista
 2. villamokka: ihmettelen miten jotkut onnistuvat samaan hyviä kuvia kissoistaan. Bertan kuvaaminen onnistuu vain silloin kun se nukkuu. Muutoin on tämmöisiä nenä kiinni objektiivissa tai sitten epäteräviä harmaita haamuja

  äiti: miten se sanonta kissoista ja uteliasuudesta menikään...

  VastaaPoista
 3. Olen blogiasi seuraillut aina inspiroituen jo usean vuoden, mutta en muista olenko koskaan kommentoinut. Kiitos ihanasta blogista!

  Lohdullista kuulla, että joku muukin aikuinen ihminen kantaa huolta pekonipiiraista ja laivatilauksista, kiitos Supercellin :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kanssa Hayday-hullu:)
  Ja kissahullu ja ja...

  VastaaPoista