sunnuntaina, marraskuuta 24, 2013

It's starting to look like...

Eilen fiirattiin neuleporukan kanssa pikkujoulua. Pitääpä ihan kehua että tälle porukalle on mukava tämmöisiä juttuja järjestää, ovat sen verran hauskoja tyyppejä kaikki. Kiitos jokaiselle riemukkaasta ja naurulihaksia vaatineesta iltapäivästä!

Eka myös syötiin ja silloin ei kerkiä kuvaamaan, sattuneesta syystä. Mutta kun kaivetiin liimapyssyt ja kartongit esille kerkisi näpätä muutaman kuvankin. 

Hienoja tähtiä tekivät eivätkä edes polttaneet liimassa sormiaan saati liimanneet sormiaan yhteen.

Kun joulupukki kävi tuomassa lahjoja, niin alkoi ihan tuntua joululta! Ilmeet taitavat kertoa kaiken, mitä paketeista paljastuneista oltiin mieltä. 

Neuloakin kerttiin - ainakin vähän. Omilla puikoilla on tulossa Lumen, ja sen nimi sopiikin tähän aikaan hyvin - vaikka nimi valoa taitaakin tarkoittaa eikä lunta. Viime yönä satoi aika reiluisti lunta. Nyt on puut kuurassa ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Pojatkin olivat sitä mieltä että nyt näyttää joululle!3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Kissaperheiden kuvista on aina lisäksi hauska bongata karvakorvia ja bingo! Bertta ei näköjään osallistunut askarteluun. Lumi on ihanaa; aika äkkiä on joulutunnelma nousussa.

  VastaaPoista
 2. Outi: bertta häipyi omiin oloihinsa kun tupa täyttyi naisista. Toki välillä se kävi tsekkaamassa että onnistuuhan kuumaliiman käyttö. Ja kun väki väheni se hiipi takaksin alakertaan ja nuuhki kaikkien kamppeet ja tuli teelle pöydän ääreen.

  Ulkona näyttää aivan ihanalle. Pysyisiköhän tämä lumi?

  VastaaPoista
 3. On tosiaan ihan mahtimaisemat. Innostuin hääräämään keittiön puolella ja kait se joulua ekee, kun on vähän sellainen olo, että pitäisikö ruveta siivoamaan ja puunaamaan, jotta voisi sitten tuoda joulukrääsää kehiin. Kait sen kuusenkin jo eka adventiksi? Testataan tämän uuden kissan jouluvinkeet.

  VastaaPoista